Video: Aubergine fyldt med ratatouille
Aubergine fyldt med ratatouilleKøkken:
Ingredienser:
Fransk
8
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
40 minutter
Antal personer:
-
2 stk Aubergine
-
1 stk Squash
-
1 stk Rød peberfrugt
-
2 stk Bøftomat
-
1 spsk Olivenolie
-
4 spsk Frisk basilikum
-
1 stk Citron
-
80 gram Cheddar
Bag auberginer halvt færdige i ovnen i 25 min. ved 180 grader.
Skær courgetter, peberfrugter og tomater i små terninger.
Steg dem i olivenolie og tilføj hakket basilikum. Pres citronen ud over ratatouillen.
Halvér auberginerne og tag halvdelen af kødet ud.
Skær det i skiver og tilføj det til ratatouillen. Placér fyldet tilbage i auberginerne.
Kom ost på toppen af auberginerne og bag dem ved 180°C i 10 min.
Spørgsmål:
Jeg skal servere ovnbagt laksefilet og vil som tilbehør servere ratatouille. Kan jeg tilberede det i forvejen, og så bare det de 10 minutter i ovnen med ost til sidst. Eller har du et andet forslag til tilbehør. Jeg vil gerne at det er tilberedt i forvejen.
Svar:
Hej , det lyder fint.Du kan lave den dagen før , bare du sørger for at nedkøle den hurtigt , og koge den op samme dag du skal bruge den , så er det helt ok
Mvh Tomas
opskrifter.dk
23/10-2008 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Enchilada med sorte bønner
Kom bønnerne i en gryde med 2 hele fed hvidløg, laurbærblade, løg og olie og lad dem simre...
Entrecotes med kartoffelmos og salat
Kog kartoflerne møre i vand og mos dem herefter sammen med smør og lidt fløde.Dressing: Ri...
fettuchini med chili og hvidløg
kog pastaen til den er færdig, ca 3 min i letsaltet vandhak chili og hvidløg fint og steg...