Gravad laks med selleri- og sennepsmos samt concassé

Gravad laks med selleri- og sennepsmos samt concassé
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Forret

15


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

25 timer 0 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

30 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Kokkens svar
Koriander

Spørgsmål:

I stedet for friske korinder, kan man så bruge korianderfrø, og knuse dem i en morter?



Svar:
Det korte svar er nej, det er ikke det samme
Mvh Tomas
opskrifter.dk

20/01-2011 af Opskrifter.dk

Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Tomatchutney

Vegetar
Stærk mad
Vegansk Mad

Prik tomaterne, skold dem og flå dem, og skær dem i skiver. Skær løg og chili i fine styk...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Kalkun og grønsager i sur- og sød sauce

Stærk mad
Fjerkræ

Kalkun: Kalkunbryst skæres i strimler. Grønsagerne renses og skæres i strimler. Kalkunkød...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Ovnbagt rødtungefilet

Proteinrig mad
Fiskeretter

Til 2 voksne og 2 børn: Tænd ovnen på 175 grader. Rødtunge fileterne lægges på en bagep...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag