Video: Pålægskagemand
PålægskagemandKøkken:
Ingredienser:
Dansk
6
Tilberedningstid
25 minutter
Arbejdstid
35 minutter
Antal personer:
-
50 gram Gær
-
0.5 Lunkent vand
-
2 Æg
-
150 gram Sukker
-
0.5 tsk Salt
-
850 gram Hvedemel
Sådan laver du en Pålægsmand
Gæret smuldres i det fingervarme vand og der røres til gæret er opløst.
Tilsæt æggene, sukker, salt og rør det godt sammen.
Mel tilsættes lidt efter lidt.
Når det ikke er til at røre sammen i skålen længer så hældes dejen ud på et meldrysset bord.
Nu ældes resten af melet i dejen.
Dejes skal være blød og smidig så pas på med at komme for meget mel i.
Når dejen er æltet godt igennem puttes den tilbage i skålen og stilles til hævning ½ time et lunt sted, med et viskestykke over skålen.
Dejen tåler ikke træk.
Når dejen har hævet til dobbelt størrelse, æltes den igen.
Dejen formes nu efter eget ønske.
Lægges på plade med bagepapir og dæk igen med viskestykker.
Nu skal den hæve 20 minutter.
Inden bagningen pensles med lunken vand eller æg.
Bages i ca. 8 minutter ved 220 grader C eller 200 grader C i varmluftovn.
Bunden af brødet belægges med skyllede salatblade hvorefter det pyntes med det ønskede pålæg.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Bagt cajun-kylling
Smør et onvfast fad med olie. Arrangér kyllingestykkerne i fadet. Pensl med mælk.I en lill...
Pandekager med fyld
Pandekager med fyldTænd ovnen på 200 grader. PandekagerTag en skål og tilsæt mel, vand og...
Pandekager med kanel og chokolade
Man tar først en stor skål og putter æggene i og pisker dem godt rundt. Så hælder man 1 li...