Video: Pålægskagemand
PålægskagemandKøkken:
Ingredienser:
Dansk
6
Tilberedningstid
25 minutter
Arbejdstid
35 minutter
Antal personer:
-
50 gram Gær
-
0.5 Lunkent vand
-
2 Æg
-
150 gram Sukker
-
0.5 tsk Salt
-
850 gram Hvedemel
Sådan laver du en Pålægsmand
Gæret smuldres i det fingervarme vand og der røres til gæret er opløst.
Tilsæt æggene, sukker, salt og rør det godt sammen.
Mel tilsættes lidt efter lidt.
Når det ikke er til at røre sammen i skålen længer så hældes dejen ud på et meldrysset bord.
Nu ældes resten af melet i dejen.
Dejes skal være blød og smidig så pas på med at komme for meget mel i.
Når dejen er æltet godt igennem puttes den tilbage i skålen og stilles til hævning ½ time et lunt sted, med et viskestykke over skålen.
Dejen tåler ikke træk.
Når dejen har hævet til dobbelt størrelse, æltes den igen.
Dejen formes nu efter eget ønske.
Lægges på plade med bagepapir og dæk igen med viskestykker.
Nu skal den hæve 20 minutter.
Inden bagningen pensles med lunken vand eller æg.
Bages i ca. 8 minutter ved 220 grader C eller 200 grader C i varmluftovn.
Bunden af brødet belægges med skyllede salatblade hvorefter det pyntes med det ønskede pålæg.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Teriyakikylling
Pres ingefæren og hvidløg. Bland alle ingredienserne til marinaden i en gryde. Lad det sim...
Langtidsbraiseret Okseculotte
Sådan laver du okseculotte Culotten afpudses for sener og større mængder fedt og krydres m...
Orientalsk tofuret
Skær tofuen i tern og læ g i marinade i 12 timer - kan være mindre hvis det kniber med tid...