Vinter Påske Efterår Hovedretter
Nutrition facts: 504 calories 40.846666666667 carb 30.29 fat 16.833333333333 fiber 31.021666666667 protein 8.27835 fat 4.24 sugar

Video: Græske lammeskanker

Græske lammeskanker

Græske lammeskanker

Græske lammeskanker
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Græsk

Hovedret

15


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

3 timer 35 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

1 timer 15 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 5 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Tun- og torskerognsfrikadeller

Proteinrig mad
Fedtfattig mad
Fiskeretter

Tun findeles med en blender eller en gaffel. De øvrige ingredienser tilsættes, farsen...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 2325
Opskrift

Sur-sød kalkun med ris

Fjerkræ

Risene skylles og koges efter anvisningen på posen. Olivenolien sættes over i en stor...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 2432
Opskrift

Tomat- og nuddelsuppe

Proteinrig mad
Fedtfattig mad
Kødretter

Hak og svits løget. Tilsæt oksekødet, og svits det til det er brunet. Tilsæt salt og peber...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1613

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag