Video: Græske lammeskanker
Græske lammeskankerKøkken:
Ingredienser:
Græsk
15
Tilberedningstid
3 timer 35 minutter
Arbejdstid
1 timer 15 minutter
Antal personer:
-
3 spsk Olivenolie
-
6 stk Lammeskank
-
2 stk Blegselleri
-
1 stk Løg
-
1 stk Gulerod
-
6 stk Hvidløgs fed
-
3 stk Marinerede ansjoser
-
2 stk Kanelstang
-
2 stk Laurbærblad
-
2 kvist Frisk timian
-
0.25 tsk Revet muskatnød
-
1 spsk Tomatpure
-
7.5 deciliter Rødvin
-
0.5 liter Hønsebouillon
-
0.5 liter Oksebouillon
Forvarm ovnen til 160°C.
Opvarm olien i en stor gryde (stor nok til at have alle lammeskankene i ét lag i bunden) over middel varme.
Strø lammeskankene på alle sider med salt og peber.
Læg skankene i gryden og svits dem i olien i 10 min.
Vend dem af og til.
Læg skankene til side på en tallerken.
Hak grøntsagerne og hvidløg.
Læg selleri, løg, gulerod, hvidløg, ansjoser, kanelstænger, laurbærblade, timian og revet muskatnød i gryden. Svits i 20 min.
Tilsæt tomatpuré, vin og bouillon.
Lad det koge, til væden er reduceret til halvdelen, ca. 15 min.
Returnér skankene til gryden sammen med grøntsagerne. Bring atter i kog.
Put gryden i ovnen og varm retten uden låg indtil skankene er møre, ca. 2 timer.
Overfør skankene til en tallerken.
Hæld stegevæden gennem en si for at fjerne de faste dele.
Væden hældes atter i gryden som sauce og skankene tilsættes igen.
Smag til med salt og peber.
Varm retten op før servering.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Pæretærte
PæretærtePærerne skrælles, kernehuset tages ud og pærerne deles i halve (du kan evt. bruge...
Hindbærmousse med nøddebund
Hindbærmousse på nøddebundRist hasselnødderne let på en pande eller i ovnen ved 200c i ca....
Braiseret kæbeklump
Dup Kæbeklumpen/erne tørt med køkkenrulle. Derefter rens kødet for hinder og fedt.Brun kød...