Video: Tranebærchutney
TranebærchutneyKøkken:
Ingredienser:
Andet
10
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
2 deciliter Vand
-
2 deciliter Sukker
-
1 stk Æbler
-
350 gram Tranebær
-
1 deciliter Sherryvineddike
-
1 deciliter Rosiner
-
0.5 tsk Kanel
-
0.25 tsk Ingefær
-
0.25 tsk Stødt allehånde
-
1 knsp Stødt nellike
Tranebær chutney
Put vand og sukker i en gryde og bring det i kog.
Skræl og udkern æblet.
Skær det i tern.
Put æbleternene, tranebær, eddike, rosiner og krydderier i gryden med sirup.
Bring det i kog og lad det simre i 10 min. under hyppig omrøring.
Hæld blandingen i en skål.
Placér folie direkte på overfladen af chutneyen.
Afkøl til stuetemperatur før servering.
Så er din tranebær chutney klar!
Chutney passer godt til efterårsmad, ost eller karryretter, f.eks. kylling i karry.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
5-kornsboller
5-kornsbollerKog vand og kerner i en gryde. Hæld det i en skål, kom margarine og mælk i. L...
Mazarinkage
Skær kartoflerne ud i grove tern og kog dem i lidt vand uden salt. Når kartoflerne er møre...
Min farmors æggekage
Skræl og skær gulerødderne i tern og kog dem let møre (stadig med bid i). Steg bacon og de...