Køkken:
Type:
Ingredienser:
Mexicansk
Hovedret
7
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
1 pakke Tortilla chips
-
400 gram Hakket oksekød 8-12%
-
150 gram Revet cheddar
-
1 bæger Salsa
-
0,25 bæger Creme fraiche 18%
-
1 stk Krydderiblanding
-
1 deciliter Vand
Brun kødet på pande og tilsæt krydderiblanding.
Når krydderiblandingen er fordelt tilsættes 1 dl vand og koges ind til væsken er forsvundet.
Hæld chipsene i et ovnfast fad og fordel kødet ud over.
Øverst hældes osten ud.
Fadet stilles i ovnen i ca 10 min ved 200 grader.
Spises med salsa og creme fraiche som dyppelse.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Bagte rødbeder
Skræl rødbederne, gulerødder og skær dem i både - brug evt. gummihandsker så fingrene ikke...
Ostekugle
Rør flødeost, knust ananas, hakket løg, hakket peberfrugt, salt samt paprika sammen i en s...
Brunkål med flæsk
Sådan laver du klassisk Brunkål med Flæsk:Snit hvidkålen. Brun sukkeret i en gryde og tils...