Italiensk tomatsuppe

17/01-2021

Køkken:

Type:

Tilberedningstid:

Arbejdstid:

Antal ingredienser:

Italiensk

Hovedret

20 minutter

20 minutter

9



Fremgangsmåde:

Italiensk tomatsuppe

Opvarm rapsolien i en gryde som er stor nok til, at suppen kan være i den.


Herefter hakkes løget, og de soltørrede tomater skæres i strimler. Steg løgene bløde i olien sammen med sukkeret (et par minutter under omrøring uden at løgene får farve). Derefter tilsættes de soltørrede tomater, de passerede tomater, vand og hvidløg. Smag til med salt og peber.


Rør jævnligt rundt og lad suppen koge under låg i 10 minutter.


Blend suppen i en blender eller stavblender (hvis du bruger en blender, så husk at suppen ikke må være for varm, og at der ikke må komme for meget af suppen i af gangen, for ellers springer låget af).


Pynt med tomatsuppen med friske basilikum, en anden krydderurt du holder af eller med creme fraiche. Suppen serveres varm eller afkølet.


Din italienske tomatsuppe er klar - velbekomme!



Se flere opskirfter på www.opskrifter.dk
Ingredienser

Antal personer: 4

1/2 stk Løg

4 stk Soltørret tomat

1 tsk Rapsolie

1/2 tsk Sukker

500 gram Passerede tomater

1/2 liter Vand

1 stk Hvidløgs fed

Salt

Peber

Næringsindhold pr. person
vis i   % vis i   g