Køkken:
Type:
Tilberedningstid:
Arbejdstid:
Antal ingredienser:
Italiensk
Hovedret
20 minutter
20 minutter
9
Fremgangsmåde:
Italiensk tomatsuppe
Opvarm rapsolien i en gryde som er stor nok til, at suppen kan være i den.
Herefter hakkes løget, og de soltørrede tomater skæres i strimler. Steg løgene bløde i olien sammen med sukkeret (et par minutter under omrøring uden at løgene får farve). Derefter tilsættes de soltørrede tomater, de passerede tomater, vand og hvidløg. Smag til med salt og peber.
Rør jævnligt rundt og lad suppen koge under låg i 10 minutter.
Blend suppen i en blender eller stavblender (hvis du bruger en blender, så husk at suppen ikke må være for varm, og at der ikke må komme for meget af suppen i af gangen, for ellers springer låget af).
Pynt med tomatsuppen med friske basilikum, en anden krydderurt du holder af eller med creme fraiche. Suppen serveres varm eller afkølet.
Din italienske tomatsuppe er klar - velbekomme!
Antal personer: 4
1/2 stk Løg
4 stk Soltørret tomat
1 tsk Rapsolie
1/2 tsk Sukker
500 gram Passerede tomater
1/2 liter Vand
1 stk Hvidløgs fed
Salt
Peber