1. Hak hvidløg, dild og persille fint. Bland det sammen med olie og citronsaft. Lad laksen marinere heri i køleskabet i mindst 20 minutter. 2. Skær peberfrug

Laks med citron, hvidløg og frisk persille

Laks med citron, hvidløg og frisk persille
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

14


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

40 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

20 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 12/01-2011

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks


Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Omelet med svampe og løg

Vegetar

Bland æg, vand, salt og peber i en skål, pisk/rør ingredienserne sammen. Kan bruges mælk i...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Broccolisuppe

Vegetar

Skyl broccolien og skær den groft. Kom den i en gryde og tilsæt salt, olie og vand. Ko...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Krabbemousse med asparges

Fiskeretter

Kom krabbekød i en blender med saft fra citron, halvdelen af creme fraichen (resten er til...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag