Rør gæren ud i vandet, tilsæt resten og rør det godt sammen. Det bliver en meget våd dej. Lad den hæve til dobbelt størrelse et lunt sted (ca. 1.5 time) Dække

Olivenbrød

Olivenbrød
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

italiensk

Bagværk

8


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

2 timer 0 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

15 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks


Kokkens svar
Udskrift

Spørgsmål:

Flot udskrift af opskriften, blot mangler jeg den lille oplysning antal personer! Mvh LB



Svar:
Hej LB , som jeg ser det står der i opskriften antalet couverter som du kan ændre ?
Mvh Tomas
opskrifter.dk

09/02-2008 af Opskrifter.dk

Frysning af olivenbrød

Spørgsmål:

Hej Kok Er olivenbrød fryseegnet og hvor lang tid kan de så holde sig i fryseren? På forhånd tak. Anne.



Svar:
Du kan godt fryse brødene, de kan ligge 2-4 måneder i fryseren.

mvh

Tomas
opskrifter.dk

09/08-2006 af Opskrifter.dk

endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Chokoladehorn

Vegetar

Rør gæren ud i lun mælk. Hak koldt smør sammen med hvedemel og tilsæt sukker og salt. S...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Barbeque hot-sovs

Vegetar
Stærk mad
Vegansk Mad

Saucen skal smages til for at få de rette forhold. Vær opmærksom på, at smagen forstærke...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Chiligryde med kartofler

Stærk mad
Proteinrig mad
Fedtfattig mad
Kødretter

Brun oksekødet i en stor gryde. Tilsæt hakket løg og presset hvidløg. Steg det indtil løge...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag