Video: Oreganodip med grøntsager
Oreganodip med grøntsagerKøkken:
Ingredienser:
Dansk
9
Tilberedningstid
2 timer 15 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
750 ml Yoghurt naturel
-
2 spsk Frisk oregano
-
0.5 tsk Oregano
-
1 tsk Revet citronskal
-
1 tsk Citronsaft
-
0.5 tsk Køkkensalt
-
1 knsp Cayennepeber
-
2 stk Blomkål
-
350 gram Cherrytomat
Placér en si over en lille skål.
Fór sien indvendigt med køkkenrulle og hæld yoghurten i.
Lad yoghurten stå køligt i et par timer, mens den tykner og det tynde løber fra.
Hæld det tyknede yoghurt i en skål.
Tilsæt hakket oregano, tørret oregano, citronskal og -saft, salt, peber og cayennepeber.
Rør godt rundt og stil dippen koldt i to timer.
I mellemtiden forberedes grøntsagerne:
Skær blomkålen i små buketter og skyl cherrytomaterne (andre grøntsager kan også bruges; kun fantasien sætter grænser).
Servér nu grøntsagerne sammen med dippen som forret eller snacks.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Tranebærsauce med farin og portvin
Pres appelsinen og riv skallen, som skal bruges i opskriften.Bland tranebær, farin, appels...
Pærer med vaniljeis og lun chokoladesovs
Pærer med vaniljeis og lun chokoladesovsStart med at skylle og skrælle pærerne, og lad sam...
Salat med artiskokker, selleri og parmesan
Dressing: Pres hvidløget og bland det til en masse sammen med saltet. Tag en skål og bland...