Video: Julebrød
JulebrødKøkken:
Ingredienser:
Dansk
8
Tilberedningstid
40 minutter
Arbejdstid
50 minutter
Antal personer:
-
50 gram Gær
-
2 deciliter Gløggmix
-
5 deciliter Lunkent vand
-
1 deciliter Olie
-
1 spsk Salt
-
1 deciliter Honning
-
500 gram Pizzamel
-
500 gram Hvedemel
Julebrød
Kog en pose gløggmix i 1 l. vand, lad det småkoge i ca. 10 min.
Du må gerne lade den trække til næste dag, si, og hæld væsken på flaske.
Rør gær ud i vand og mix det sammen, tilsæt derefter honning og olie.
Så rører du mel i, og tilsætter salt sammen med sidste halvdel af melet.
Når dejen slipper røreskålen, stilles den til hævning ½ time.
Form 2 brød, og efterhæv yderligere ½ til 1 time.
Smør med olie, bag ca 30-40 min ved 180 grader.
Køl af på rist
Dit julebrød er nu klar til at blive serveret, velbekomme.
Julen er tiden hvor:
Man rigtig skal glæde sig med hyggelige desserter og snacks. Vi kan foreslå denne rigtige lækre og julede, julekrydderkage og hvis du leder efter en drik der bare skriger jul, så har vi den helt perfekte drik til efter aftensmaden i denne skønne julepunch
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Rissalat
RissalatDenne opskrift på rissalat er nem at lave, hvis du har en rest ris fra dagen før,...
Grillede kalkunruller
Bank schnitzlerne flade (en til hver person). Rør flødeost med sennep, presset hvidløg og...
Jordbærtærte
JordbærtærteTænd ovnen på 180 grader. Bland hvedemel og tempereret smør sammen. Pisk æg, s...