Kog en pose gløggmiks i 1 l. vand, lad småkoge i ca. 10 min. Lad den gerne trække til næste dag, si, og hæld væsken på flaske. Rør gær ud i vand og mix, tils

Julebrød

Julebrød
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Bagværk

8


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

40 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

50 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks


Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Kinesisk appelsin-and

Fedtfattig mad
Fjerkræ

Skær andebrystet ud på tværs. Strø dem med salt, hvid peber, lidt reven appelsinskal og me...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Boller som mellemmad

Vegetar

Smelt smørret i en gryde og tilsæt mælken. Hæld blandingen i en skål og tilsæt kvark. Rør...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Smuldreæblekage

Vegetar
Fedtfattig mad

Smuldr mel og smør i en skål. Kom sukker sammen med mel og smør og bland godt. Dejen skal...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag