Video: Julebrød
JulebrødKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Bagværk
8
Tilberedningstid
40 minutter
Arbejdstid
50 minutter
Antal personer:
-
50 gram Gær
-
2 deciliter Gløggmix
-
5 deciliter Lunkent vand
-
1 deciliter Olie
-
1 spsk Salt
-
1 deciliter Honning
-
500 gram Pizzamel
-
500 gram Hvedemel
Julebrød
Kog en pose gløggmix i 1 l. vand, lad det småkoge i ca. 10 min. Du må gerne lade den trække til næste dag, si, og hæld væsken på flaske.
Rør gær ud i vand og mix det sammen, tilsæt derefter honning og olie. Så rører du mel i, og tilsætter salt sammen med sidste halvdel af melet. Når dejen slipper røreskålen, stilles den til hævning ½ time.
Form 2 brød, og efterhæv yderligere ½ til 1 time. Smør med olie, bag ca 30-40 min ved 180 grader. Køl af på rist
Dit julebrød er nu klar til at blive serveret, velbekomme.
Julen er tiden hvor:
Man rigtig skal glæde sig med hyggelige desserter og snacks. Vi kan foreslå denne rigtige lækre og julede, julekrydderkage og hvis du leder efter en drik der bare skriger jul, så har vi den helt perfekte drik til efter aftensmaden i denne skønne julepunch
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Avocadotoast
Avocadotoast Start med at mose avocadoerne med en gaffel sammen med knust hvidløg, saften...
Marianne Mogensens kanelkage
Mel,natron,sukker og kærnemælk blandes.margarine smeltes,alle ingreddienser blandes godt s...
Durumbrød
Rør smuldret gær og vand sammen. Tilsæt salt og mel og ælt dejen sej. Lad dejen hæve lunt...