Video: Ørred som ruller
Ørred som rullerKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Forret
14
Tilberedningstid
4 timer 0 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
350 gram Røget bækørred
-
70 gram Naturel smøreost
-
1 deciliter Creme fraiche 18%
-
2 spsk Frisk purløg
-
3 tsk Stenbiderrogn
-
1 tsk Citronsaft
-
0.25 tsk Køkkensalt
-
1 knsp Peber
-
4 stk Tomat
-
0.5 stk Agurk
-
1 stk Gul peberfrugt
-
1.5 deciliter Creme fraiche 18%
-
1 spsk Frisk dild
-
0.5 tsk Hvidløgspulver
Hak 100 g. ørred fint og bland med smøreost, creme fraiche, purløg, rogn, citronsaft, salt og peber til en mousse -stil evt. blandingen i køleskabet, hvis konsistensen er for tynd. Læg de resterende stykker ørred i to rækker, der overlapper hinanden på et stykke husholdningsfilm og fordel moussen i en bred stribe på ørredstykkerne. Rul, vha. filmen, ørredstykkerne sådan at de danner en roulade og sno enderne på filmen sammen. Pak rullen ind i staniol og læg rullen i fryseren. Rullen tages op og skæres ud en time før servering - hvis ikke det hele bliver brugt, lægges det resterende stykke blot i fryseren igen. Tomatsalat: Udhul tomater (beregn 1 stk. pr. person), fjern kernerne fra en halv agurk, fjern kernehuset på en gul peber og hak alle tre dele fint. Læg blandingen på en frokosttallerken og anret ørredruller på denne. Lav en dressing af creme fraiche 18% og dild, smag til med hvidløgssalt. Pynt evt. ørredrullerne med lidt frisk dild, rød kaviar og en citronskive
Groft brød
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Auberginecreme
Læg auberginen uden at prikke den i et ovnfast fad og sæt det ind i en kold ovn. Indstil p...
Chokoladesmør med nougat
-Rist hasselnødderne på en tør pande og blend dem groft. -Smelt chokoladen og nougaten i e...
Beurre blanc - Smørsauce
Sådan laver du en Beurre blanc smørsauce Kom løg, vineddike og vin op i en gryde, lad det...