Video: Kylling i red curry
Kylling i red curryKøkken:
Ingredienser:
Thailandsk
16
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
500 gram Kyllingebryst
-
1 spsk Rød karrypasta
-
400 ml Kokosmælk
-
2 stk Lime
-
1 spsk Korianderfrø
-
2 stk Gulerod
-
1 stk Broccoli
-
3 stk Skalotteløg
-
2 stk Forårsløg
-
2 spsk Fish sauce
-
1 spsk Peanut butter
-
1 spsk Rørsukker
-
1 spsk Ingefær
-
1 stk Citrongræsstilk
-
1 bdt Frisk koriander
-
3 stk Hvidløgs fed
Sådan gør du:
Skær kyllingekødet i strimler.
Skær derefter grøntsagerne i passende størrelser.
Steg kødet og og grøntsagerne gyldne i en wok.
Tilsæt karrypasta og rør rundt - kyllingekødet skal være gennemstegt.
Tilsæt fishsauce, kokosmælk, lime, sukker, peanut butter, revet ingefær og hakket citrongræs.
Lad koge igennem i ca. 5 min.
Smag evt. til med mere fishsauce, lime og sukker.
Server med kogte basmatris og frisk koriander.
Prøv også en grøn karry eller er du mere til skaldyr har vi også en opskrift på rød karry med rejer.
Spørgsmål:
Citrongræs kan være svært at få, der hvor jeg bor/handler. Kan det evt. erstattes af noget andet?
Svar:
Hej du kan bruge limeblade, limesaft og limeskal, det bliver ikke helt det samme men det går i den rigtige retning
Mvh Tomas
opskrifter.dk
21/08-2012 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Stegte champignoner med kylling
Rens champignonerne. Skær dem ud i halve eller kvarte, alt efter størrelse. Skær kyllingek...
Salat med grøn salsadressing
Salsa: Purér de første fem ingredienser i en blender. Hæld dem i en skål og rør olie og ha...
Skinke- og æggefad
Skær kartoflerne i tynde skiver. Hak skinken og æggene fint. Klip purløgene. Læg et lag ka...