Video: Green curry chicken
Green curry chickenKøkken:
Ingredienser:
Thailandsk
14
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
500 gram Kyllingebryst
-
5 stk Forårsløg
-
1 spsk Ingefær
-
2 stk Frisk grøn chili
-
2 stk Hvidløg
-
1 tsk Fish sauce
-
1 deciliter Frisk koriander
-
1 deciliter Frisk persille
-
200 gram Thai aubergine
-
1 deciliter Kokosmælk
-
2 stk Grøn peberfrugt
-
2 stk Frisk grøn chili
-
5 kvist Frisk basilikum
-
2 deciliter Parboilede ris
Forårsløg, ingefær, hvidløg, chili, koriander, persille og fiskesauce
køres i en blender til det bliver en grov masse
Tilsæt en spsk. vand og kør massen igennem til det bliver en dejlig grøn pasta/masse.
Skær kyllingen og de grønne peber i grove tern/strimler.
Steg kyllingeternene på en meget varm pande til de er gyldne på alle sider.
Tilsæt den grønne currypasta og steg det hårdt.
Tilsæt kokosmælken og thai aubergine i skiver og skru ned for varmen og lad det simre til saucen bliver tyk.
Vend til sidst de grønne pebre i retten og lav et hurtigt opkog.
Anretning:
Server retten med nykogte ris og lidt fintskåret chili og thaibasilikum.(eller almindelig basilikum)
Tip:
hvis det ikke er til at skaffe thai auberginer kan almindelig aubergine anvendes.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Rødspætteruller med parmaskinke og pasta
Rødspætteruller med parmaskinke og pastaSkær løgene i store tern. Svits løgene i 1 sp...
Aubergine med feta
Skær aubergine i tern. Bland ternene med olie, salt og peber. Steg dem i 20-30 minutter....
Norske gærklejner
Smørret smuldres sammen med melet. Gæren opløses i lunken mælk. Mælken hældes sammen med m...