Video: Farseret Blomkål i ovn
Farseret Blomkål i ovnKøkken:
Ingredienser:
Dansk
10
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
45 minutter
Antal personer:
-
1.1 stk Blomkål
-
500 gram Hakket kalkunkød
-
150 gram Hvedemel
-
2.5 deciliter Piskefløde 38%
-
150 gram Løg
-
1 stk Æg
-
1.2 tsk Salt
-
1.2 tsk Peber
-
25 gram Smør
-
0 Cheddar
Sådan laver du Farseret blomkål:
Farseret blomkål i ovn, fremgangsmåde:
Blomkålen deles i buketter og koges i saltet vand i 2-3 minutter.
Tages op og dryppes af for vand.
Fars:
Rør det hakkede kød med mel, fløde, revet løg, æg og krydderier.
Krydderierne kan være alt fra rosmarin til paprika og cayennepeber, eller andre ting du lige har ved hånden.
Vend forsigtigt den let kogte blomkål i uden at mase blomkålen.
Læg blandingen i et smurt ovnfast fad og stil fadet midt i en 200 grader varm ovn i ca 35 min.
Hæld den revede ost over blandingen når den er taget ud af ovnen.
Server med nye kogte kartofler og tomatsalat eller en varm krydret tomatsovs.
En alternativ måde at lave farseret blomkål på
Vores udgave er lidt anderledes end den traditionelle måde at lave farseret blomkål på.
Hvis du ønsker at lave farseret blomkål med et helt blomkålsmåden er fremgangsmåden næsten den samme.
I stedet for at plukke buketter af blomkålen, koges den som et helt hoved.
Hoved dækkes derefter med farsen og bliver typisk dækket af bacon, før den bliver stillet i ovnen.
Tilbehør
Som tilbehør til blomkålen kan vi varmt anbefale kartofler og pernillesovs.
Mange flere opskrifter
På vores hjemmeside opskrifter.dk kan du finde et udvalg af over 7000 andre opskrifter du kan lade dig inspirere af. Alt lige fra hovedretter til Desserter og smukke cocktails.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Åbne pølsehorn
Åbne pølsehornSkær pølserne i halve og læg varm flûtene i en forvarmet ovn (220 grader).&n...
Makroner
Sådan laver du makroner Blend alle ingredienserne sammen til en luftig masse.Form de små m...
kalveschnitzler med asparges
Læg osteskiverne på kødet og rul om asparges.I ovnen ca. 20 min. alt efter kødets tykkelse...