Vinter Hovedret
Nutrition facts: 2612 calories 125 carb 179.071 fat 32.44 fiber 124.88 protein 105.4237 fat 11.74 sugar

Video: Farseret Blomkål i ovn

Farseret Blomkål i ovn

Farseret Blomkål i ovn

Farseret Blomkål i ovn
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

10


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

20 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

45 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 4 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 03/08-2010

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

En alternativ måde at lave farseret blomkål på

Vores udgave er lidt anderledes end den traditionelle måd at lave farseret blomkål på. Hvis du ønsker at lave farseret blomkål med et helt blomkålsmåden er fremgangsmåden næsten den samme.

I stedet for at plukke buketter af blomkålen, koges den som et helt hoved. Hoved dækkes derefter med farsen og bliver typisk dækket af bacon, før den bliver stillet i ovnen.


Tilbehør

Som tilbehør til blomkålen kan vi varmt anbefale kartofler og pernillesovs.


Mange flere opskrifter

På vores hjemmeside opskrifter.dk kan du finde et udvalg af over 4000 andre opskrifter du kan lade dig inspirere af. Alt lige fra hovedretter til Desserter og smukke cocktails.

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Østerlandsk torsk

Proteinrig mad
Fiskeretter

Gulerødder, peberfrugt og porrer renses og skæres i strimler. Sautér grøntsagerne i en sau...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 505
Opskrift

Bøf Bourgogne 2

Kødretter

Brun kød og skinke i olie i et par omgange. Brun løg og champignoner i lidt olie. Læg...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 507
Opskrift

Skaldyrsfond

Fedtfattig mad
Fiskeretter

Alle grøntsager skrælles og skylles grundigt med koldt vand. Alt brunes i en stor gryde,...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1465

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag