Video: Dobbelt Brownie
Dobbelt BrownieKøkken:
Ingredienser:
Andet
15
Tilberedningstid
1 timer 0 minutter
Arbejdstid
1 timer 30 minutter
Antal personer:
-
200 gram Mørk chokolade
-
100 gram Usaltet smør
-
3 stk Æg
-
150 gram Rørsukker
-
4 spsk Kakaopulver
-
150 gram Hvedemel
-
1 tsk Bagepulver
-
1.2 tsk Vanillesukker
-
200 gram Hvid chokolade
-
100 gram Blødt smør
-
3 stk Æg
-
130 gram Sukker
-
150 gram Hvedemel
-
1 tsk Bagepulver
-
1 tsk Vanillesukker
Lav først den mørke dej.
Hak den mørke chokolade groft og smelt den over vandbag.
Rør det bløde smør i.
Pisk æggene let sammen i en ANDEN skål og pisk så æggene i lidt efter lidt, pisk godt.
Tilsæt sukker og pisk rigtig godt.
Sigt mel, bagepulver og kakaopulver ned i chokolademassen og vend det rundt.
Vend rundt til dejen jævn.
Kom bagepapir i en lille bradepande (ca. 25 x 35 cm.) og hæld chokoladedejen i.
Tænd ovnen på 160 grader og tilbered så den hvide dej på nøjagtig sammen måde som den mørke dej.
Hæld den hvide dej over den mørke dej i formen.
Bag ovnen i ca. 1 time i den nederste halvdel af ovnen (prøv at stikke i den efter 45 minutter).
En tandstikker skal komme ud ren, når den stikkes ned midt i kagen, men den skal stadig være svampet.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Amaretto sour
Hæld amaretto likør i en shaker halvt fyldt med isklumper. Tilføj sirup og grape juice, og...
Nakkefilet med salviesalt og rodfrugtstave
Brun kødet af på panden i olie på alle sider. Læg kødet i en bradepande med god plads og s...
Kyllingeleverterrin
Lad kyllingeleveren trække i mælk natten over i køleskab.Næste dag startes med at forvarme...