Video: Urtefyldt lammekølle
Urtefyldt lammekølleKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
7
Tilberedningstid
1 timer 30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
3 kvist Frisk persille
-
3 stk Hvidløgs fed
-
1 spsk Frisk purløg
-
1 stk Afpudset lammekølle
-
1 spsk Køkkensalt
-
1 tsk Peber
-
2 spsk Olivenolie
Anbring en bradepande midt i ovnen og opvarm den til 175°C. Hak persille og hvidløg fint og bland det i en skål. Tilsæt finthakket purløg og vend det godt. Åbn den udbenede lammekølle som en bog og krydr den med halvdelen af saltet og peberet. Fordel urteblandingen jævnt over lammet. Luk lammekøllen igen og bind den sammen med køkkensnor. Gnid køllen med olie og drys resterende salt og peber på. Steg lammet til et stegetermometer viser 70-75°C (40-50 min., afhængig af størrelsen). Overfør herefter køllen til et fad og lad det hvile tildækket i 20 min. Fjern køkkensnoren og skær lammekøllen ud. Servér på et fad.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Æbletærte med kanel og vanilje
Sådan laver du æbletærte med kanel og vanilje Smørret piskes sammen med sukkeret og marven...
Vaniljekranse 1866
Sådan laver du vaniljekranseMandler smuttes og hakkes fint. Ælt herefter mel, æg, smø...
Rosenkål med rasp
Rosenkål med raspSkyl rosenkålene. Skær et "X" i hver kål (ca. 0.25 cm dybt), så bliver de...