Video: Urtefyldt lammekølle
Urtefyldt lammekølleKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
7
Tilberedningstid
1 timer 30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
3 kvist Frisk persille
-
3 stk Hvidløgs fed
-
1 spsk Frisk purløg
-
1 stk Afpudset lammekølle
-
1 spsk Køkkensalt
-
1 tsk Peber
-
2 spsk Olivenolie
Anbring en bradepande midt i ovnen og opvarm den til 175°C. Hak persille og hvidløg fint og bland det i en skål. Tilsæt finthakket purløg og vend det godt. Åbn den udbenede lammekølle som en bog og krydr den med halvdelen af saltet og peberet. Fordel urteblandingen jævnt over lammet. Luk lammekøllen igen og bind den sammen med køkkensnor. Gnid køllen med olie og drys resterende salt og peber på. Steg lammet til et stegetermometer viser 70-75°C (40-50 min., afhængig af størrelsen). Overfør herefter køllen til et fad og lad det hvile tildækket i 20 min. Fjern køkkensnoren og skær lammekøllen ud. Servér på et fad.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Mors kartoffelmos
Mors kartoffelmosKartoflerne skæres i kvarte på langs (dvs. relativt tynde både).Kartofler...
Bradepandekage med rabarbermarengs
Sådan laver du bradepandekage med rabarbermarengs OBS: for den korrekte mængde og antal af...
Bønner Provencale
Bønnerne ordnes og kommes i kogende vand tilsat halvdelen af saltet, og koger i 3 min. Van...