Video: Mormors persillesovs
Mormors persillesovsKøkken:
Ingredienser:
Dansk
7
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
10 minutter
Antal personer:
-
50 gram Margarine
-
1 spsk Hvedemel
-
1 liter Sødmælk
-
0 Kartoffelvand
-
0 Køkkensalt
-
0 Hvid peber
-
1 bdt Frisk persille
Sådan laver du mormors persillesovs
Margarinen smeltes langsomt.
Tilsæt mel, mælk og lidt kartoffelvand, pisk det godt.
Den skal lige op at koge, ikke for meget, og derefter puttes persille i.
Smages til med salt og hvid peber.
Velbekomme!
Tips til mormors persillesovs
Når du laver denne sovs, så spar endelig ikke på den friskhakkede persille. Tilføj så meget som du der skal i. Persillesovsen kan naturligvis serveres som tilbehør til hvad end du synes. Når det så er sagt så er den selvfølgelig ideel at bruge til den kårede nationalret stegt flæsk med persillesovs, kartofler og bønner. Vil du tænke ud af boksen, så lav for eksempel disse fiskefrikadeller med torsk og urter og server din hjemmelavede persillesovs til.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Bouillabaisse med rouille
Bouillabaisse med rouilleStart med at tilberede rouille. Brødskiverne skal skæres i små te...
Siruplagkage
Margarine og sukker røres godt sammen. Æggene kommes i ét ad gangen, derefter tilsættes si...
Oksekødspie
Beklæd en smurt tærteform med udrullet butterdej (se note 1). Prik den med en gaffel og ba...