Almindelige frikadeller

Almindelige frikadeller
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

7


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

30 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

30 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Vi anbefaler

Vin - Louis Latour Grande Ardeche Chardonnay - Stk. pris v/6 flasker


Vinhus: Louis Latour Maison, Frankrig, Type: HvidvinNormal stk. pris v/køb af 6 flasker 139,- Spar 10% med Opskrifter.dks rabatkodeVin - Louis Latour Grande Ardeche ChardonnayLouis Latour købte i 1979 en mindre ejendom i Ardèche, der ligesom Bourgogne har en kalkrig jordbund men generelt lidt mere varme og sol. Denne vin er således lavet på 100% Ch... læs mere


Køb og spar 10%  

Ved brug af rabatkode: OPSKRIFTER

Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 15/06-2010

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

Har du lyst til en ny variation af frikadeller, kan du prøve vores opskrift på græske frikadeller



Er du mere til gammeldags frikadeller, kan du prøve vores opskrift her




Vidste du…

 

I Danmark bliver der spist mange frikadeller! Helt frem til omkring år 1900 blev den populære ret lavet som fars af råt kød lavet af okse, kalv, lam eller høns. I dag laves farsen ofte på hakket kalv og flæsk.

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Fedtfattig kærnemælksdressing

Vegetar

Rør maizena, sennep, sukker, salt og 1/4 af kærnemælken sammen i en lille kasserolle. Rør...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Bradepandekage med æbler og kanel

Vegetar
Fedtfattig mad

Rør det blødgjorte smør med sukker, til det er let og smidig. Rør æggene i en ad gangen og...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Mango-kalkun Ret

Stærk mad
Fedtfattig mad
Fjerkræ

1. Kalkunkødet skæres i små tern 1-1_ cm, der drysses med salt. Løgene snittes i mellem s...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag