Video: Almindelige frikadeller
Almindelige frikadellerKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
7
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
500 gram Hakket svine og kalvekød 8-12%
-
1 deciliter Hvedemel
-
2 deciliter Væske, vand eller mælk
-
1 stk Æg
-
2 tsk Køkkensalt
-
0.25 tsk Peber
-
2 spsk Løg
Hak løgene. Rør ingredienserne sammen i en skål, minus æg, væske og mel. Dette røres sammen i en anden skål. Rør jævningen i kødet lidt ad gangen. Stil farsen på køl i mindst 20 min. Varm fedtstoffet på en pande, dyp en ske i det smeltede smør og form frikadellerne. Steg frikadellerne ca. 5 min på hver side. Først god varme når de kommes på og vendes, og derefter ved svag/middel varme.
Vin - Louis Latour Grande Ardeche Chardonnay - Stk. pris v/6 flasker
Vinhus: Louis Latour Maison, Frankrig, Type: HvidvinNormal stk. pris v/køb af 6 flasker 139,- Spar 10% med Opskrifter.dks rabatkodeVin - Louis Latour Grande Ardeche ChardonnayLouis Latour købte i 1979 en mindre ejendom i Ardèche, der ligesom Bourgogne har en kalkrig jordbund men generelt lidt mere varme og sol. Denne vin er således lavet på 100% Ch... læs mere
Ved brug af rabatkode: OPSKRIFTER
Har du lyst til en ny variation af frikadeller, kan du prøve vores opskrift på græske frikadeller
Er du mere til gammeldags frikadeller, kan du prøve vores opskrift her
Vidste du…
I Danmark bliver der spist mange frikadeller! Helt frem til omkring år 1900 blev den populære ret lavet som fars af råt kød lavet af okse, kalv, lam eller høns. I dag laves farsen ofte på hakket kalv og flæsk.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Brunkager
Sådan laver du BrunkagerPut smør, sukker og sirup i en gryde og og lad det simre ved midde...
Broccolisalat med quinoa og hørfrø
Sådan laver du broccolisalat Fjern stokken fra broccolien og skær hovederne i mundrette b...
Artiskokker med rejer
Kog artiskokkerne til de er møre. Tøm dem og fjern "hår". Fyld artiskokker med fjordrejer...