Video: Lækre grovboller
Lækre grovbollerKøkken:
Ingredienser:
Dansk
6
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
25 minutter
Antal personer:
-
6 deciliter Kerner
-
6 deciliter Vand
-
6.8 deciliter Vand
-
50 gram Gær
-
2 tsk Køkkensalt
-
2 kg Hvedemel
De 6 dl vand koges op sammen med salt og kerner i en gryde til det får en grødagtig konsistens.
6-8 dl vand tilsættes, og når det er koldt nok røres gæren ud heri.
Melet tilsættes, og det hele æltes godt.
Dejen må gerne klistre en lille smule inden det bliver stillet til hævning.
Skal hæve til det har dobbelt størrelse.
Bages ved 175 grader i 20-25 min., til skorpen er lysebrun.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kartoffelgratin med muskatnød
Rør fløde og mælk sammen. Skyl kartoflerne og skræl dem, skær eventuelle mørke og grønne p...
Spaghetti med kødboller
Brødkrummen udblødes i mælken i ca. 30 min.Smelt halvdelen af smørret i en gryde ved svag...
Connys Rabarberkage
Sådan laver du Connys rabarberkage Start med at skylle og snitte rabarberne fint. Rør blød...