Video: Chokoladekage med appelsin og hakkede mandler
Chokoladekage med appelsin og hakkede mandlerKøkken:
Ingredienser:
Dansk
9
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
1 timer 50 minutter
Antal personer:
-
100 gram Mørk chokolade
-
50 gram Kakaopulver
-
200 gram Brun farin
-
1.25 deciliter
-
2 stk Æggeblomme
-
25 gram Hakkede mandler
-
2 tsk Revet appelsinskal
-
1 deciliter Hvedemel
-
4 stk Æggehvide
Hak chokoladen og bland den med kakaopulveret og brun farin i en skål.
Hæld det kogende vand over og rør til chokoladen er smeltet.
Rør æggeblommerne i.
Rør malede mandler, appelsinskal og hvedemel i.
Pisk æggehviderne stive og vend dem i.
Fordel dejen i en springform foret med bagepapir ca. 22 cm i diameter.
Bag kagen ved 180 gr ca. 40 min.
Lad den trække 10 min.
Inden den tages ud.
Kan pyntes med sigtet flormelis og serveres med frisk frugt.
Vin - Soucherie Coteaux du Layon Exception - Stk. pris v/6 flasker
Vinhus: Château Soucherie, Loire, Frankrig, Type: Dessertvin Normal stk. pris v/køb af 6 flasker 254,- Spar 10% med Opskrifter.dks rabatkodeVin - Soucherie Coteaux du Layon ExceptionChâteau Soucherie er et af de smukkeste små vinslotte i Frankrig. Fantastisk smuk og klassisk arkitektur og beliggende mellem vinmarkerne på skråningen m... læs mere
Ved brug af rabatkode: OPSKRIFTER
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Bøf - burger - de bedste
Farsen blandes - og hviler ½-1 time i køleskabet.Brug burgerpressen - og efterfølgende gri...
Gulerodsboller
Sådan laver du gulerodsboller Riv gulerødderne groft. Opløs gæren i lunkent vand.Alle ingr...
Chokoladekaramel med creme fraiche
Smør et ovnfast fad.Bland creme fraiche, sukker, sirup og smør i en gryde. Bring det i kog...