Video: Aljotta - fiskesuppe
Aljotta - fiskesuppeKøkken:
Ingredienser:
Andet
8
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
40 minutter
Antal personer:
-
800 Helleflynder
-
1.5 Fiskebouillon
-
1 stk Løg
-
1 stk Laurbærblad
-
1 Hvidløg
-
0.5 Frisk mynte
-
100 Basmatiris
-
6 stk Tomat
Hak løg og hvidløg og steg i olien indtil bløde.
Flå tomaterne, skær dem i små terninger og tilføj til løgene.
Tilsæt krydderurter og vand.
Vent indtil blandingen koger og tilføj derefter fisken.
Kog langsomt indtil fiskestykkerne er gennemkogte.
Si hele blandingen og sørg for at presse al saft ud af fiskestykkerne og urter.
Sæt den siede væske tilbage på komfuret og tilsæt ris.
Kog indtil risene er bløde.
Tilføj et par dråber citronsaft og server varm.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Urtegårdskylling
Kyllingefileterne gnides med salt, peber og Herbes de Provence. Hvidløg og løg pilles og h...
Tranebær- og jalapenorelish
Bland tranebær, appelsinsaft, hakket rødløg, hakket koriander, presset hvidløg, jalapeno,...
Tortillasuppe
Forvarm ovnen til 200°C. Skær tortillaerne i strimler, læg bagepapir på en bageplade og læ...