Fyld til madpandekager

Fyld til madpandekager
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

10


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

15 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

30 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 05/04-2010

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

Tips og serveringsforslag til din madpandekagefyld


Server fyldet med løse majs og icebergsalat samt solmodne tomater i skiver. Suppler eventuelt også med nogle grønne ærter i bælg for ekstra sprødhed. Du kan også bruge en tsk. stærk gelé, f.eks. jalapeños hindbærgelé. Brug eksempelvis madfyldet i nogle lækre hjemmelavede pandekager såsom disse frokostpandekager med ost. Vil du gøre retten mere mexicansk inspireret, så giv dig i kast med nogle majspandekager med tomatsalsa. Vælger du at køre stilen helt ud, så skal der selvfølgelig serveres en dertilhørende chunky guacamole.

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Røget tun wonton

Proteinrig mad
Fedtfattig mad
Fiskeretter

Bag wontondejen i separate stykker i en forvarmet ovn ved 180°C i ca. 3-5 minutter eller t...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Spareribs med sesamsauce

Kødretter

Bed slagteren om at skære spareribsene i ca. 5 cm lange stykker. Del dem med en skarp kniv...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Soft-ice

Vegetar

Skær isen i tern og lad den tø lidt op i en skål. Tilsæt fløde og pisk blandingen let og l...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag