Video: Appelsin i Marsala
Appelsin i MarsalaKøkken:
Ingredienser:
Andet
4
Tilberedningstid
45 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
4 stk Appelsin
-
2 spsk Appelsinjuice
-
1 deciliter Sukker
-
1 deciliter Marsalavin
Skær skrællen af appelsinerne. Skær appelsinerne i skiver på tværs (ca. ½ cm tykke).
Opvarm sukkeret over svag varme i en lille gryde, til det begynder at smelte.
Fortsæt med at varme, under omrøring, til sukkeret er blevet til gylden karamel.
Tilsæt forsigtigt appelsinsaft og Marsala (det damper voldsomt).
Opvarm over svag varme under omrøring, indtil karamellen er opløst, ca. 5 min.
Fjern saucen fra blusset.
Arrangér appelsinskiverne i skåle og fordel saucen herover.
Lad appelsinskiverne udbløde i 30 min. før servering.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Amerikanske rugboller
Rør gæren ud i vandet. Tilsæt de øvrige ingredienser, og ælt dejen godt sammen.Stil dejen...
Mandelbrød
Forvarm ovnen til 180°C.Pisk æg og sukker sammen, til det er tykt. Tilsæt mel og hakkede m...
Svitsede hvidløgskartofler
Skyl kartoflerne grundigt og skær dem i tern. Opvarm olien i en stor pande, der er stor no...