Video: Appelsin i Marsala
Appelsin i MarsalaKøkken:
Type:
Ingredienser:
Andet
Dessert
4
Tilberedningstid
45 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
4 stk Appelsin
-
2 spsk Appelsinjuice
-
1 deciliter Sukker
-
1 deciliter Marsalavin
Skær skrællen af appelsinerne. Skær appelsinerne i skiver på tværs (ca. ½ cm tykke). Opvarm sukkeret over svag varme i en lille gryde, til det begynder at smelte. Fortsæt med at varme, under omrøring, til sukkeret er blevet til gylden karamel. Tilsæt forsigtigt appelsinsaft og Marsala (det damper voldsomt). Opvarm over svag varme under omrøring, indtil karamellen er opløst, ca. 5 min. Fjern saucen fra blusset. Arrangér appelsinskiverne i skåle og fordel saucen herover. Lad appelsinskiverne udbløde i 30 min. før servering.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Chokoladedessert
Pisk fløden til flødeskum i en stor skål. Tilsæt cacaopulver og rør, til det er blandet go...
Svinemørbrad fyldt med tomatchutney og svøbt med bacon
Fyld (chutney): Tomaterne skæres i små både og kommes i en gryde sammen med farin og eddik...
Svinemørbrad med fyldte kartofler
Kog bagekartoflerne i 15 minutter. Bagekartoflerne sættes herefter i ovnen i ca. 35 minu...