Video: Appelsin i Marsala
Appelsin i MarsalaKøkken:
Ingredienser:
Andet
4
Tilberedningstid
45 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
4 stk Appelsin
-
2 spsk Appelsinjuice
-
1 deciliter Sukker
-
1 deciliter Marsalavin
Skær skrællen af appelsinerne. Skær appelsinerne i skiver på tværs (ca. ½ cm tykke).
Opvarm sukkeret over svag varme i en lille gryde, til det begynder at smelte.
Fortsæt med at varme, under omrøring, til sukkeret er blevet til gylden karamel.
Tilsæt forsigtigt appelsinsaft og Marsala (det damper voldsomt).
Opvarm over svag varme under omrøring, indtil karamellen er opløst, ca. 5 min.
Fjern saucen fra blusset.
Arrangér appelsinskiverne i skåle og fordel saucen herover.
Lad appelsinskiverne udbløde i 30 min. før servering.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Lynstegt blæksprutte med basilikum
Fjern hovedet og næbbet på hver blæksprutte. Skær den brugbare del af blæksprutterne midt...
Åses karrysild
Åses karrysildPisk fløden til flødeskum og bland den med cremefraichenSmag til med citrons...
Chorizo salat
Skyl og hak rosmarinen fint. Skyl salat og spinat grundigt. Skær chorizopølsen i tynde ski...