Køkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
14
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
30 gram Hvedemel
-
1/4 tsk Bagepulver
-
1/2 deciliter Kærnemælk
-
100 gram Frosne majs
-
1/2 stk Æg
-
1/2 deciliter Frisk persille
-
1 deciliter Olie
-
1/4 stk Avocado
-
1 stk Forårsløg
-
2 stk Tomat
-
0,5 deciliter Citronsaft
-
Salt
-
Peber
-
1 stk Rød chili
Tilberedning
Bland mel og bagepulver, og kom mælken i, mens du pisker.
Når det er rørt godt igennem, røres majs, pisket æg og hakket persille i, og pandekagerne steges på slip let-pande penslet med 2 dråber olie.
Lav nu en grov salsa af avocado i små stykker, hakkede forårsløg, tomater i mindre stykker, der smages til med citron, salt og peber og lidt hakket chili. Server pandekagerne i en lille stak, og læg salsaen ved.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Mexicansk salat med squash og avocado
Hak tomaterne og squashen. Bland tomat, squash, majs, hakket forårsløg og avocado i en sto...
Korianderdressing
Bland alle ingredienserne i en blender. Blend, til dressingen er næsten helt jævn. Smag ev...
Varme mandelkager med druer
Forvarm ovnen til 200°C. Skær druerne over på midten og vend dem i cognac i en lille skål....