Video: Majspandekager med tomatsalsa
Hjemmebagte majspandekagerKøkken:
Ingredienser:
Dansk
16
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
120 gram Hvedemel
-
1 tsk Bagepulver
-
2 deciliter Kærnemælk
-
400 gram Majsmel
-
2 stk Æg
-
2 deciliter Frisk persille
-
4 deciliter Olie
-
1 stk Avocado
-
4 stk Forårsløg
-
8 stk Tomat
-
2 deciliter Citronsaft
-
0 Salt
-
0 Peber
-
1.2 stk Rød chili
-
1 fed Hvidløg
-
1 stk Rødløg
Majspandekager med tomatsalsa
Pandekager
Bland mel og bagepulver, og kom mælken i, mens du pisker.
Når det er rørt godt igennem, røres majsmel, pisket æg og hakket persille i.
Pandekagerne steges på slip let-pande penslet med 2 dråber olie.
Salsa
Skær avocadoen i små stykker, hak forårsløg, løg og tomaterne i mindre stykker.
Pres hvidløg i, og smag til med citron, salt og peber og lidt hakket chili.
Server pandekagerne i en lille stak, og læg salsaen ved.
Velbekomme!
Tips og tricks...
Du kan selvfølgelig købe færdig lavede majspandekager i supermarkedet.
Har du lyst til at få kød i, kan du tilsætte kylling eller tun.
Måske du vil udvide med flere typer fyld , en oplagt ide kunne være en rigtig god guacamole eller en mere kødfuld ret med kylling som fajitas
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Minimuffins med hvid chokolade
Rør marcipan og flormelis sammen. Tilsæt æggehviderne lidt efter lidt. Tilsæt melet, vanil...
Suppe med endivie og små kødboller
Læg endiviebladene oven på hinanden og skær dem i strimler på tværs. Hak gulerødderne.Put...
Arabisk bulgursalat
Arabisk bulgursalatKog bulgur i en gryde med 4 deciliter vand. Når bulguren koger, så skal...