Video: Kanelkage med glasur
Kanelkage med glasurKøkken:
Ingredienser:
Andet
11
Tilberedningstid
40 minutter
Arbejdstid
1 timer 10 minutter
Antal personer:
-
800 gram Sukker
-
250 gram Blødt smør
-
1 liter Kærnemælk
-
800 gram Hvedemel
-
4 tsk Natron
-
8 stk Kanel
-
100 gram Smør
-
500 gram Flormelis
-
4 stk Vanillesukker
-
2 spsk Kakao
-
0 Kogende vand
Sukker og margarine blandes i en skål.
Kærnemælken tilsættes.
Mel, natron og kanel blandes sammen for sig og tilsættes.
Dejen hældes en en bradepande med bagepapir, og bages ved 200C i 30-35 min.
Glasur:
Smelt margarinen og tilføj de andre ingredienser.
Tilføj lidt vand efter behov, til glasuren har en god konsistens.
Glasuren lægges på kagen når den er kold.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Ørred i ovnen
Kryddersmør: Rør smør, citronskal og finthakket basilikum sammen i en skål.Ørreder: Skær h...
Muslinger med basilikum og citrongræs
Muslinger med basilikum og citrongræsSkrub muslingerne under rindende vand. Fjern alle væk...
Torsk i vinaigrette
Rens torskefileterne og tilsæt salt og citronpeber. Pensl fileterne med olie og læg frisk...