Video: Ølgryde med oksekød
Ølgryde med oksekødKøkken:
Ingredienser:
Dansk
15
Tilberedningstid
1 timer 20 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
800 gram Oksekød i tern
-
25 gram Hvedemel
-
30 gram Usaltet smør
-
0 Køkkensalt
-
0 Peber
-
4 stk Timiankviste
-
2 stk Laurbærblad
-
2 stk Løg
-
1 tsk Groft salt
-
0 Friskkværnet peber
-
4 stk Gulerod
-
2 tsk Sukker
-
2 spsk Tomatpure
-
4 deciliter Oksebouillon
-
1 tsk Sojasauce
Ølgryde med oksekød
Kom kødet i en plastpose med melet og ryst godt., så alle stykker bliver dækket af et fint lag mel.
Kom smør på en pande og brun halvdelen af kødet.
Tag det op og kom resten i og brun det.
Tag kødet op, kom lidt mere smør i en gryde og brun løget og kom så det brunede kød ned til løget.
Bland øl, sukker, tomatpuré, bouillon og soja og kom det i gryden.
Lad det simre ved svag varme i en 1 time og 20 minutter.
Din ølgryde med oksekød er klar til servering - bon appetit!
Mad med øl - er der noget bedre? Det skulle da lige være at putte det i maden. Hvis du vil prøve andre opskrifter hvor øl indgår i retten, kan vi anbefale vores opskrift på coq au biere og ølstegt svineskank.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Blomkålssuppe
Velsmagende blomkålssuppe Start med at vaske blomkålen under vandhanen, og skær efterfølge...
Lynstegt oksekød med forårsløg og champignoner
Skær stilken fra champignonerne og skær hovederne i tynde skiver. Skær oksekødet i meget t...
Ovnstegt kyllingebryst m. citron og paprika
Forvarm ovnen til 190°C.Bland rasp, parmesan, revet citron, paprika og salt i en lav skål....