Video: Coq au biere - kylling i øl
Coq au biere - kylling i ølKøkken:
Ingredienser:
Fransk
12
Tilberedningstid
55 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
1 stk Hel kylling
-
250 gram Svampe
-
3 stk Gulerod
-
200 gram Perleløg
-
2 fed Hvidløg
-
6 stk Hele peberkorn
-
3 stk Timiankviste
-
2 stk Laurbærblad
-
0.5 liter Porter øl
-
0.5 liter Vand
-
1 tsk Sukker
-
1 spsk Majsstivelse
Coq au biere - kylling i øl
Kyllingen parteres, ved at skæres på langs, i ben, vinger, og bryststykker.
Steg kødet i gryden med lidt olie, så det får en stegeskorpe.
Tag kødet ud af gryden.
Skær gulerødder i mundrette stykker, pil og hak hvidløg og rens svampene.
Svampe, gulerødder, perleløg og hvidløg sauteres i kyllingefedtet og olien.
Put kyllingen tilbage i gryden, og tilsæt øl, peberkorn, laurbærblade og timian.
Lad det hele simre under låg i 55-65 minutter ved medium varme.
Når kyllingen er mør, forberedes en jævning med majsstivelse i en kop.
Jævningen røres i saucen, lidt efter lidt, alt efter ønsket konsistens.
Smag til med sukker, salt og peber.
Pynt coq au biere med frisk timian.
Din coq au biere er klar til servering - bon appetit!
Du kender nok coq au vin, men har du prøvet coq au biere? Denne version af den franske klassiker, giver en fantastisk dyb og velsmagende ret.
Tip
Sørg for at bruge en mørk øl, som porter eller stout, til simreretter som denne. Mørk øl giver sødme og mindre bitterhed end de lyse øl. Kig vores website igennem for andre herlige retter med øl i.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Decembergryde
Skær kålen i tynde både. Rens porrer, gulerødder og kartofler. Skær porrerne i 5 cm lange...
Kalkun og kylling salat fedfattig
Alt fyldet snittes og blandes Alt dressingen blandes og smages til Til sidst blandes det h...
Cubanske ris med bønner
Kog bønnerne efter anvisning på emballagen.Varm olivenolien med middelhøj varme i en stor...