Video: Kyllingewok
KyllingewokKøkken:
Type:
Ingredienser:
Asiatisk
Hovedret
10
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
600 gram Kyllingebryst
-
1 stk Løg
-
2 stk Hvidløgs fed
-
2 stk Porre
-
100 gram Minimajs
-
100 gram Bambusskud på dåse
-
2 deciliter Tør hvidvin
-
1 deciliter Vand
-
1 deciliter Creme fraiche 18%
-
5 kvist Frisk persille
Kyllingekødet skæres i regulære tern. Kødet brunes i olie sammen med hakket løg, presset hvidløg og karry i en wok. Kødet skubbes op, de rensede grøntsager tilsættes og svitses med. Kød og grøntsager blandes i gryden. Der krydres med salt og peber og evt. lidt mere karry. Herefter tilsættes hvidvin, vand og creme fraiche. Det hele småkoger i 15 minutter eller til kødet er mørt. Kom persille på retten lige før servering.
Der kan bruges løse majs i stedet for minimajs.
Servé med nudler eller ris.
Spørgsmål:
kan hvidvinen erstattes af andet?
Svar:
Hej , du kan bare bruge lidt hønseboullion
Mvh Tomas
opskrifter.dk
09/01-2008 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Bagt hellefisk
Læg tomaterne i en stor bradepande beklædt med bagepapir og bag dem ved 200 grader ca. 5 m...
Mudslide
Hæld chokkolade sirup indenvendig på et gammeldags glas. Fyld med is tilsæt ingredienser o...
Ostesandwich
Smør først alle rugbrødsskiverne med smør. Vend halvdelen af skiverne og smør dem med chil...