Video: Indbagte rejer
Indbagte rejerKøkken:
Type:
Ingredienser:
Kinesisk
Hovedret
6
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
500 gram Rejer
-
400 gram Hvedemel
-
4 deciliter Vand
-
0 tsk Bagepulver
-
1 tsk Salt
-
1 liter Olie
Sådan laver du indbagte rejer
Mel, bagepulver, salt og vand blandes sammen til en dej.
Dejen rulles om rejerne i små kugler, med en reje i hver. Varm olien godt op i en gryde. Når olien er varm kommes rejerne i, og steges til de er gyldenbrune.
Lad dig inspirere til andre lækre retter fra havet såsom tigerrejer med nudler eller Paella.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Italienske kødboller
Italienske kødbollerSkær hvidløg ud i små tern.Bland alle ingredienserne sammen i en skål....
A-Bomb
Byg drinken langsomt op i et cocktailglas over is. Rør rundt og servér.
Tunmousse med fløde og husblas
De 5 blade husblas lægges i blød i koldt vand i en lille gryde. Tun, salt, peber, mayonna...