Video: Indbagte rejer
Indbagte rejerKøkken:
Ingredienser:
Kinesisk
6
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
500 gram Rejer
-
400 gram Hvedemel
-
4 deciliter Vand
-
0 tsk Bagepulver
-
1 tsk Salt
-
1 liter Olie
Sådan laver du indbagte rejer
Mel, bagepulver, salt og vand blandes sammen til en dej.
Dejen rulles om rejerne i små kugler, med en reje i hver.
Varm olien godt op i en gryde.
Når olien er varm kommes rejerne i, og steges til de er gyldenbrune.
Lad dig inspirere til andre lækre retter fra havet såsom tigerrejer med nudler eller Paella.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Pekingsuppe
PekingsuppeSkær kyllingebrystet i ensartede, små tern. Kom kål og hønsebouillon i en...
Kartoffelfad
KartoffelfadSkræl kartoflerne og skær dem tynde (evt. på et mandolinjern, hvis du har såda...
Grillede auberginer
Skræl auberginen og skær den i skiver.Bland blødgjort smør, hvidløgspulver og oregano i en...