Vegetarisk Desserter Snacks & Tilbehør
Nutrition facts: 195 calories 29.575 carb 25.7 fat 0.6 fiber 8.95625 protein 10.362675 fat 20.9075 sugar

Video: Pære i varm marcipancreme

Pære i varm marcipancreme

Pære i varm marcipancreme

Pære i varm marcipancreme
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Ingredienser:

Fransk

6


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

25 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

15 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 4 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Tips & tricks


Kokkens svar
planlægning

Spørgsmål:

Jeg søger altid efter opskrif ter hvor man kan lave mest muligt på forhånd. kan man gi marcipan og fløde et opkog og så hælde i form og sætte i køleskab for deregfter at sætte det i ovn kort for servering?? mvh Birgitte Storm



Svar:
Hej
Det ville jeg ikke anbefale.
Men der er masser af andre opskrifter hvor du med fordel kan lave det i forvejen.
f.eks. Filodejs-indbagte nødder.

Mvh Tomas
opskrifter.dk

13/02-2008 af Opskrifter.dk

Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Gado-gado salat

Fedtfattig mad
Fiskeretter

Skræl de kogte kartofler og skær dem i skiver. Vask bønnespirerne og nip evt. brune ender...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 3099
Opskrift

Kold brøndkarsesuppe

Vegetar

Skær porrerne i ringe og klar dem i fedtstoffet. Skræl kartoflerne, skær dem i tern og kom...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 2753
Opskrift

Bulgur - grundopskrift

Fedtfattig mad
Fjerkræ

Opløs safran i et par tsk kogende vand. Bland det med den kogende hønsebouillon og hæld...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 2973

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag