Video: Pære i varm marcipancreme
Pære i varm marcipancremeKøkken:
Ingredienser:
Fransk
6
Tilberedningstid
25 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
5 deciliter Piskefløde 38%
-
150 gram Marcipan
-
4 stk Æggeblomme
-
4 stk Pære på dåse
-
5 deciliter Vanilleis
-
10 stk Frisk citronmelisse
Creme:
Fløde og revet marcipan varmes under omrøring til det koger.
Tages af varmen.
Pisk æggeblommer i.
Placér pærer i bunden af en dyb tallerken.
Hæld creme over.
Sæt det i ovn 4 min. på 200°C.
Kom en kugle is ovenpå hver portion og pynt med Legro® citronmelisse.
Spørgsmål:
Jeg søger altid efter opskrif ter hvor man kan lave mest muligt på forhånd. kan man gi marcipan og fløde et opkog og så hælde i form og sætte i køleskab for deregfter at sætte det i ovn kort for servering?? mvh Birgitte Storm
Svar:
Hej
Det ville jeg ikke anbefale.
Men der er masser af andre opskrifter hvor du med fordel kan lave det i forvejen.
f.eks. Filodejs-indbagte nødder.
Mvh Tomas
opskrifter.dk
13/02-2008 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Engelsk bøf
Engelsk bøfTag bøfferne ud af køleskabet en halv time inden stegning. Start med at afpudse...
Pasta med bagt tomatsauce
Hak løg og hvidløg, og steg det gyldent i olie. Tilsæt krydderier og de flåede tomater og...
Klassisk bøf stroganoff med kartoffelmos
Klassisk bøf stroganoff med kartoffelmosBrun kødet i halvdelen af fedtstoffet. Når kødet e...