Video: Saltmandler
SaltmandlerKøkken:
Ingredienser:
Dansk
3
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
2 deciliter Vand
-
1 spsk Køkkensalt
-
200 gram Mandler
Saltmandler
Bring vand og salt i kog på en pande, derefter tilsætter du mandlerne.
Lad det koge til vandet er væk.
Derefter tørres mandlerne i ovnen på en bageplade med bagepapir.
Ved 150g mandler skal de ca. have 20 minutter.
Efter tørring skal mandlerne opbevares tørt.
Dine saltmandler er nu klar til at blive serveret.
Mandler
Disse skønne nødder er et ernæringsmæssigt kraftcenter, fyldt med protein og masser af sunde Omega-3 syrer.
Mandlernes mange muligheder
Man kan bruge disse mandler som en snack inden middagen, når du har gæster, eller pakke dem i lille pose og tage med sig på arbejde. De er perfekte som en sund snack den sene eftermiddag, når du bare er virkelig sulten og der stadig er et par timer til aftensmaden.
Hvis du skulle have lyst til at give dig i kast med andre små, lækre snacks, bør du prøve vores opskrifter på kokosmakroner med æggehvider eller havregrynskugler med abrikosmarmelade.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Marcipan-æblekage
Dej: Rør sukker og smør godt og rør æggene i et ad gangen.Bland mel, bagepulver og vanilje...
Græskartærte med amaretti
Græskartærte med amarettiLæg butterdej i en lille skål og bag 5 min. ved 180°C. Skær græsk...
Nakkefilet med salviesalt og rodfrugtstave
Brun kødet af på panden i olie på alle sider. Læg kødet i en bradepande med god plads og s...