Video: Havregryns Pandekager
Havregryns PandekagerKøkken:
Ingredienser:
Dansk
6
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
3.1 deciliter Havregryn
-
3.1 deciliter Skummetmælk
-
1 stk Æg
-
1 spsk Olivenolie
-
2.1 deciliter Fuldkornsmel
-
1 tsk Bagepulver
Hvordan tilberede havregryn pandekager:
I en mellemstor skål, bland havre med mælk. Lad stå 5 minutter.
Tilsæt æg og olie, hvorefter der blandes.
Tilføj tørre ingredienser og bland indtil lige blandet.
Dryp med lidt olie på panden, og steg havregryn pandekagerne til de bliver brune.
Flip og steg på den anden side, til de er gyldne.
Dine havregryn pandekager er nu klare - velbekomme!
Tips til tilberedning af havregryn pandekager:
For et antioxidant boost tilsættes 1 /2 kop blåbær i dejen før tilberedning.
Tricks til servering af havregryn pandekager:
Du kan servere dine havregryn pandekager med masser av spændende topping som fx. ahornsirup, yoghurt, æblemos, osv.
Tips til andre pandekagemåltid:
Hvis du synes om denne opskrift, prøv også vores opskrifter på bananpandekager og proteinpandekager.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Pølse- og porresuppe
Pølse- og porresuppeHalvér porrerne på langs og hak dem. Hak gulerod og selleri. ...
Asparges-risotto med citron
Bouillon: Tilbered en bouillon af vand, salt, løg, gulerod og bunden af aspargesene. Hak...
Karry-linsesuppe med spinat
Karry-linsesuppe med spinatOpvarm olien i en stor gryde. Tilsæt finthakket løg, hakke...