Asparges-risotto med citron

Asparges-risotto med citron
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Italiensk

Forret

12


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

40 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

20 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Kokkens svar
servering...

Spørgsmål:

sidder og kigger på retten, den ser sgu lækker ud... hvordan skal den serveres, er det en kold ret eller serveres den varm? hvad vil du anbefale at servere den til?



Svar:
Hej , det serveres varmt , du kan spise det som en ret , eller som tilbehør til kalvekød

mvh Tomas
opskrifter.dk

17/02-2008 af Opskrifter.dk

Boullionen

Spørgsmål:

Hvordan laver man boullionen?



Svar:
Det gør du ved langsomt at koge ingredienserne til bouillonen op, og lade dette simre en times tid.

Herefter er den klar til at blive brugt i risottoen.

Mvh.
Martin
Opskrifter.dk

10/02-2008 af Opskrifter.dk

endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Gammeldags æbleskiver

Vegetar
Proteinrig mad

Hæld væsken og øvrige ingredienser i et blenderglas, undtagen æggehviderne. Blend alt 2 mi...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Brownie - Verdens bedste

Vegetar

Minihakker: Chokolade og hasselnødder hakkes. Skål: Mel, bagepulver, kakao og vanille...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Eksotisk rejeceviche

Stærk mad
Fedtfattig mad
Fiskeretter

Skyl rejerne og pil skallerne af dem. Lad dem marinere i to timer i limesaften. Hak frugte...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag