Asparges-risotto med citron

Asparges-risotto med citron
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Italiensk

Forret

12


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

40 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

20 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Kokkens svar
servering...

Spørgsmål:

sidder og kigger på retten, den ser sgu lækker ud... hvordan skal den serveres, er det en kold ret eller serveres den varm? hvad vil du anbefale at servere den til?



Svar:
Hej , det serveres varmt , du kan spise det som en ret , eller som tilbehør til kalvekød

mvh Tomas
opskrifter.dk

17/02-2008 af Opskrifter.dk

Boullionen

Spørgsmål:

Hvordan laver man boullionen?



Svar:
Det gør du ved langsomt at koge ingredienserne til bouillonen op, og lade dette simre en times tid.

Herefter er den klar til at blive brugt i risottoen.

Mvh.
Martin
Opskrifter.dk

10/02-2008 af Opskrifter.dk

endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Fetaostlaks med grøntsagspasta

Proteinrig mad
Fiskeretter

Varm ovnen til 225°C. Mos fetaosten med peber. Rør op med creme fraiche lidt ad gangen....

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Syltede grisetæer

Proteinrig mad
Fedtfattig mad
Kødretter

Rengjorte grisetæer flækkes og koges i letsaltet vand (ca.1½ time) med laurbærblade og løg...

  1
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Gratineret tortellini i tomatsovs

Vegetar
Stærk mad

Giv tortellini et opkog på ca. 1 min. Hæld dem der efter i et fad. Svits løg og hvidløg i...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag