Video: Pølse- og porresuppe
Pølse- og porresuppeKøkken:
Ingredienser:
Dansk
9
Tilberedningstid
45 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
4 stk Porre
-
1 stk Gulerod
-
1 stk Bladselleri
-
100 gram Usaltet smør
-
2 liter Hønsebouillon
-
2 stk Kartofler
-
5 spsk Hvedemel
-
250 gram Jambalayapølse
-
2 tsk Frisk merian
Pølse- og porresuppe
Halvér porrerne på langs og hak dem.
Hak gulerod og selleri.
Steg gulerod og selleri i halvdelen af smørret i ca. 3 min.
Tilsæt porrer og steg yderligere 3 min.
Tilsæt bouillon og bring i kog, skru ned for varmen og lad simre i 15 min.
Mens grøntsagerne koger, skrælles kartoflerne og skæres i tern.
Smelt det resterende smør i en lille gryde ved lav varme.
Tilsæt mel og steg det under omrøring.
Fjern gryden fra blusset og hæld ca. 5 dl suppe i gryden.
Pisk grundigt mens jævningen hældes i den store gryde med suppe, som atter bringes i kog.
Tilsæt pølse i skiver samt hakket merian
Lad suppen simre delvist tildækket i yderligere 10-15 min.
Smag til med salt og peber og evt. lidt mere merian.
Enjoy!
Pølse- og porresuppe
Pølse- og porresuppe er en variant af den klassiske porresuppe eller kartoffel- porresuppe.
Måske har du lyst til at kaste et blik på nogle af vores andre suppeopskrifter!
Se fx vores opskrift på en lækker og velsmagende græskarsuppe med ingefær
eller vores opskrift på en cremet græskarsuppe.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Madpandekager
MadpandekagerAlle ingredienserne tilsættes i en skål og piskes sammen. Når alle ingrediens...
Kyllingegyros med yoghurt-dildsauce
Sauce: Rør yoghurt, hakket dild, presset hvidløg og citronsaft sammen i en lille skål. Sma...
Jordbær-kiwi kage
Fremgangsmåde:Forvarm ovnen:Forvarm din ovn til 180 grader Celsius. Smør og mel en rund ka...