Video: Marinerede peberfrugter
Marinerede peberfrugterKøkken:
Ingredienser:
Dansk
6
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
2 stk Gul peberfrugt
-
2 stk Rød peberfrugt
-
1 stk Salatløg
-
0.5 deciliter Vineddike
-
2.5 deciliter Olivenolie
-
3 stk Feta 40+
Marinerede peberfrugter
Peberfrugterne bages i ovnen ved 200 grader i ca. 30 minutter,
de vendes jævnligt undervejs.
De skal mørne, og skindet skal blære op og løsne sig.
De må gerne blive lidt sorte undervejs, men ikke over det hele.
De bagte grøntsager lægges i en skål med koldt vand.
Man løsner forsigtigt skindet med en lille kniv eller fingrene, eventuelt under den kolde hane.
Del frugterne i 4 dele, læg dem i en skål, snit løget i fine skiver og læg det over.
Pisk olie og eddike sammen, hæld det over.
Stil hele herligheden kold, gerne to til tre dage før det skal spises.
Ved servering lægger man peberfrugterne over halvtykke skiver af fetaost.
Pynt med lidt løgringe og persille.
Dine marinerede peberfrugter er nu klar. Velbekomme!
At marinere frugt og grønt er jo en gammel måde at konservere sine råvare på, som tilmed smager godt. Det er en praksis som vinder frem igen efter nogle år, hvor man enten bare har købt varerne friske eller marineret.
På vores side kan du finde en masser af inspiration til, hvad man kan marinere. Prøv fx en marineret hvidkålssalat med feta. Den er ret populær blandt vores brugere. Vi kan også anbefale at marinere bønner, som også er rigtig interessant og populær.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kiwi og jordbær
Skræl kiwierne og skær dem i tynde skiver. Arrangér dem på desserttallerkener.Skyl og rens...
Vandbakkelser fra Mette
Vandbakkelser fra MetteForvarm ovnen på 225 grader. Margarine, vand og mel kommes i en gry...
Sommerens svinekoteletter
Gnid koteletterne på begge sider med olivenolie. Hak rosmarinen fint og bland den med oreg...