Video: Pasta med bacon og mornaysauce
Pasta med bacon og mornaysauceKøkken:
Ingredienser:
Dansk
6
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
45 minutter
Antal personer:
-
300 gram Bacon
-
500 gram Frisk fettuccine
-
2 stk Gul peberfrugt
-
200 gram Mornay sauce
-
200 gram Pølse
-
2 stk Grofthakket løg
Skær bacon i tern og svits det på panden, til gyldent.
Tilføj løg, peberfrugter og pølser i skiver på panden.
Kog pasta 'al dente'.
Bland det hele sammen i et ovnfast fad, og hæld mornaysaucen over det.
Bland det hele sammen og sæt det ind i ovnen på 150 grader i ca 20-30 min, til det er gyldent.
Spørgsmål:
hej Jeg synes i skal skrive lidt mere i vejledningen, der står der skal løg i , men ikke noget i indkøbslisten. Der står heller ikke om pastaen skal blandes i fadet eller den skal koges ved siden af. Hilsen nybegynderen
Svar:
Hej, tak for din mail, jeg kan godt se hvad du mener, og pasten skal lige koges før den skal i ovnen, vi retter fejlen, sorry
Mvh Tomas
opskrifter.dk
03/05-2011 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Chokolademousse - nem!
Sådan laver du chokolademousse - nem!Pisk sukker og æggeblommer hvide.Smelt chokoladen ove...
Æggepandekage med fyld
Sådan laver du æggepandekage med fyldIngredienserne til æggerouladen blandes og hældes i e...
Oksemørbrad med ristede skalotteløg, bacon og portvin
Beregn ca.150-175 g.mørbrad pr.personOpvarm ovnen til 180°C. Skær skalotteløgene i halve o...