Hovedret
Nutrition facts: 593 calories 17.3 carb 21.125 fat 1.15 fiber 11.575 protein 6.67825 fat 2.4 sugar

Video: Pasta med bacon og mornaysauce

Pasta med bacon og mornaysauce

Pasta med bacon og mornaysauce

Pasta med bacon og mornaysauce
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

6


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

15 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

45 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 4 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 12/10-2009

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Kokkens svar
Tilberedning

Spørgsmål:

hej Jeg synes i skal skrive lidt mere i vejledningen, der står der skal løg i , men ikke noget i indkøbslisten. Der står heller ikke om pastaen skal blandes i fadet eller den skal koges ved siden af. Hilsen nybegynderen



Svar:
Hej, tak for din mail, jeg kan godt se hvad du mener, og pasten skal lige koges før den skal i ovnen, vi retter fejlen, sorry
Mvh Tomas
opskrifter.dk

03/05-2011 af Opskrifter.dk

Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Gravad laks på brød

Proteinrig mad
Fedtfattig mad
Fiskeretter

Læg laksen på brødet, som evt. er ristet. Pynt med dild på toppen og rundt i kanten på tal...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 2278
Opskrift

Ostespätzle

Vegetar

Rør melet sammen med æggene i en skål. Tilsæt salt og lunkent vand. Rør dejen godt sammen,...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 849
Opskrift

Rødtunge med dildkartofler

Fiskeretter

Kartoflerne sættes til at koge. Rødtungefileterne krydres med salt og peber og vendes...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1183

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag