Hovedret
Nutrition facts: 593 calories 17.3 carb 21.125 fat 1.15 fiber 11.575 protein 6.67825 fat 2.4 sugar

Video: Pasta med bacon og mornaysauce

Pasta med bacon og mornaysauce

Pasta med bacon og mornaysauce

Pasta med bacon og mornaysauce
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

6


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

15 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

45 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 4 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 12/10-2009

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Kokkens svar
Tilberedning

Spørgsmål:

hej Jeg synes i skal skrive lidt mere i vejledningen, der står der skal løg i , men ikke noget i indkøbslisten. Der står heller ikke om pastaen skal blandes i fadet eller den skal koges ved siden af. Hilsen nybegynderen



Svar:
Hej, tak for din mail, jeg kan godt se hvad du mener, og pasten skal lige koges før den skal i ovnen, vi retter fejlen, sorry
Mvh Tomas
opskrifter.dk

03/05-2011 af Opskrifter.dk

endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Lammekølle - citronmarineret i stegeso

Kødretter

1. Stik lammekøllen med halve hvidløgsfed. 2. Rør marinaden (3+4) 3. Hæld hvidvin og oli...

  5
Sværhedsgrad: 5,0 / 5
views : 818
Opskrift

Braiserede oksestrimler med grøn peber

Kødretter

Vend oksestrimlerne i mel, salt og peber. Opvarm olien i en stor gryde. Brun kødet på alle...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 607
Opskrift

Asiatisk risnudelsalat med Gomadressing

Vegetar
Stærk mad
Proteinrig mad
Vegansk Mad

Start med at lave de syltede rødløg i god tid inden, så de kan nå at trække et par timer i...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1423

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag