Hovedret
Nutrition facts: 593 calories 17.3 carb 21.125 fat 1.15 fiber 11.575 protein 6.67825 fat 2.4 sugar

Video: Pasta med bacon og mornaysauce

Pasta med bacon og mornaysauce

Pasta med bacon og mornaysauce

Pasta med bacon og mornaysauce
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

6


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

15 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

45 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 1 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 12/10-2009

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Kokkens svar
Tilberedning

Spørgsmål:

hej Jeg synes i skal skrive lidt mere i vejledningen, der står der skal løg i , men ikke noget i indkøbslisten. Der står heller ikke om pastaen skal blandes i fadet eller den skal koges ved siden af. Hilsen nybegynderen



Svar:
Hej, tak for din mail, jeg kan godt se hvad du mener, og pasten skal lige koges før den skal i ovnen, vi retter fejlen, sorry
Mvh Tomas
opskrifter.dk

03/05-2011 af Opskrifter.dk

Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Grillstegt laks med brøndkarsecreme og nye gulerødder og kartofler

Fiskeretter

Brøndkarsecreme: Rør kvarken sammen med sennep, salt og peber. Tilsæt friskhakket brøndkar...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 590
Opskrift

Bacon i tomatbad

Bacon i tomatbadFørst skærer du baconen i mindre tern, og rister dem derefter på en varm p...

  2.5
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 694
Opskrift

landevejs kager

Vegetar
Proteinrig mad

-Bland margarine, sukker og æg grundigt. Rør kærnemælk og vanille i. Bland de tørre ingred...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 480

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag