Hovedret
Nutrition facts: 305 calories 17.3 carb 21.125 fat 1.15 fiber 11.575 protein 6.67825 fat 2.4 sugar

Video: Pasta med bacon og mornaysauce

Pasta med bacon og mornaysauce

Pasta med bacon og mornaysauce

Pasta med bacon og mornaysauce
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

6


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

15 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

45 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 4 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokkens svar
Tilberedning

Spørgsmål:

hej Jeg synes i skal skrive lidt mere i vejledningen, der står der skal løg i , men ikke noget i indkøbslisten. Der står heller ikke om pastaen skal blandes i fadet eller den skal koges ved siden af. Hilsen nybegynderen



Svar:
Hej, tak for din mail, jeg kan godt se hvad du mener, og pasten skal lige koges før den skal i ovnen, vi retter fejlen, sorry
Mvh Tomas
opskrifter.dk

03/05-2011 af Opskrifter.dk

Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Marias Boller

Vegetar

Smelt margerine + vand + gær Tilsæt salt, sukker og mel Bages i ovnen på 200 grader i...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 446
Opskrift

Rustik chili

Vegetar
Stærk mad

Svits hakket løg og hvidløg i smørret i en stor gryde. Tilsæt salt, chili, hakket basiliku...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 467
Opskrift

Græsk kylling

Fjerkræ

Skræl kartoflerne og skær dem i små både. Kom dem i et ildfast fad og drys timian, basilik...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1139

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag