Skær bacon i tern og svits det på panden, til gyldent. Tilføj løg, peberfrugter og pølser i skiver på panden. Kog pasta 'al dente'. Bland det hele sammen i e

Pasta med bacon og mornaysauce

Pasta med bacon og mornaysauce
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

6


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

15 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

45 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 12/10-2009

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Kokkens svar
Tilberedning

Spørgsmål:

hej Jeg synes i skal skrive lidt mere i vejledningen, der står der skal løg i , men ikke noget i indkøbslisten. Der står heller ikke om pastaen skal blandes i fadet eller den skal koges ved siden af. Hilsen nybegynderen



Svar:
Hej, tak for din mail, jeg kan godt se hvad du mener, og pasten skal lige koges før den skal i ovnen, vi retter fejlen, sorry
Mvh Tomas
opskrifter.dk

03/05-2011 af Opskrifter.dk

Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Karryrejer

Fiskeretter

Rejerne pilles og flækkes. Bland soja, bouillon og sherry. Pil og hak løget. Varm en w...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Portvinspocheret pære med risbudding

Vegetar
Fedtfattig mad

Pærerne skrælles. Sukkerlage: Kog vand, nelliker, kanel, sukker og portvin op og kom pæ...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Røget laksesuppe

Proteinrig mad
Fedtfattig mad
Fiskeretter

Den røgede laks pakkes ind i blancheret spinat. Fiskebouillonen koges et øjeblik med s...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag