Glaseret hamburgerryg

Glaseret hamburgerryg
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

6


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

1 timer 0 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

20 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Tips & tricks

Hamburgerryg fra.. Hamburg?

Selvom vi i skandinavian har givet retten navnet hamburgerryg finder man ikke et stykke kød med samme navn i Tyskland - der hedder det en "Kassler". I USA har retten fået tilnavnet Canadian Bacon. Udover oprindelsen var hamburgeryggen tiltænkt som en erstatning for skinke, og har sine rødder helt tilbage fra delikatessen Hamburgerkød (Hamburgerrauchfleisch). Hamburgerryggen rykkede for alvor ind i det danske køkken engang i 1919, hvorefter den blev en fin søndagsmiddagsret. De bedste hamburgerrygge findes i dag hos slagteren.


Tilbehør

Hamburgerryg er en ret der har mange ting der passer rigtigt godt til, så det er bare med at være kreativ!

Du kan fx. lave en lækker coleslaw eller en lækker kartoffelmos til.

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Varme mandelkager med druer

Vegetar

Forvarm ovnen til 200°C. Skær druerne over på midten og vend dem i cognac i en lille skål....

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Grillede lammekoteletter med chili-koriandersauce

Stærk mad
Kødretter

Bland halvdelen af chilipulveret, hakket koriander, oregano, kommen og hvidløgspulver i en...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Æbler til juleanden

Vegetar

Smørret smeltes i en gryde eller kasserolle. I de vaskede æbler skæres et snit som om man...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag