Køkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
6
Tilberedningstid
1 timer 0 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
1,5 kg Hamburgerryg
3 liter Vand
1 tsk Salt
50 gram Dijonsennep
150 gram Brun farin
1 spsk rasp
Hamburgerryggen koges i rigeligt letsaltet vand i ca 45 minutter, eller 30 minutter og trækker så 30 minutter i vandet.
"Skindet" taget af hamburgerryggen.
Rør sennep, farin og rasp godt sammen og fordel det over den kogte hamburgerryg.
Derefter ind i en meget varm ovn gerne under grill indtil den er godt glaseret ca. 10 minutter.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Skovkage med bær
Kom æg, æggehvide og sukker i en stor skål, og pisk det med elpiskeren til en tyk cremet m...
Hvedeboller
forvarm ovnen på 220*c (varmluft 200* c). Gæren opløses i det tempererede vand. Gem...
Cordon Bleu
Kalvekødet bankes ud til ca. 1 cm's tykkelse. Smøres på den ene side med sennep. På den en...