Glaseret hamburgerryg

Glaseret hamburgerryg
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

6


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

1 timer 0 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

20 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Ingredienser (6)

Antal personer:


1,5 kg Hamburgerryg

3 liter Vand

1 tsk Salt

50 gram Dijonsennep

150 gram Brun farin

1 spsk rasp

Næringsindhold pr. person
Fremgangsmåde

Hamburgerryggen koges i rigeligt letsaltet vand i ca 45 minutter, eller 30 minutter og trækker så 30 minutter i vandet.

"Skindet" taget af hamburgerryggen.

Rør sennep, farin og rasp godt sammen og fordel det over den kogte hamburgerryg.

Derefter ind i en meget varm ovn gerne under grill indtil den er godt glaseret ca. 10 minutter.

Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 29/05-2011

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Urtegårdskylling

Proteinrig mad

Gnid kyllingefileterne med salt, peber og Herbes de Provence. Pil og hak hvidløg og lø...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Andebryst ved 80 grader

Stil ovnen på 80°C. Kontroller med et ovntermometer. Det er vigtigt at ovnen har den rette...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Pavlova med jordbær og passionsfrugt

Vegetar

Mal mandlerne i en blender eller foodprocessor. Bland æggehvider, sukker og salt og pisk...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag