Video: Glaseret hamburgerryg
Glaseret hamburgerrygKøkken:
Ingredienser:
Dansk
6
Tilberedningstid
1 timer 0 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
1.5 kg Hamburgerryg
-
3 liter Vand
-
1 tsk Salt
-
50 gram Dijonsennep
-
150 gram Brun farin
-
1 spsk Rasp
Glaseret hamburgerryg
Kog hamburgerryggen i rigeligt letsaltet vand i ca 30-45 minutter og lad den trække i vandet i 30 minutter.
Tag "Skindet" af hamburgerryggen.
Rør sennep, farin og rasp godt sammen og fordel det over den kogte hamburgerryg.
Derefter ind i en meget varm ovn gerne under grill indtil den er godt glaseret ca. 10 minutter.
Din hamburgerryg er nu klar til servering - velbekomme!
Hamburgerryg fra.. Hamburg?
Selvom vi i skandinavian har givet retten navnet hamburgerryg finder man ikke et stykke kød med samme navn i Tyskland - der hedder det en "Kassler". I USA har retten fået tilnavnet Canadian Bacon. Udover oprindelsen var hamburgeryggen tiltænkt som en erstatning for skinke, og har sine rødder helt tilbage fra delikatessen Hamburgerkød (Hamburgerrauchfleisch). Hamburgerryggen rykkede for alvor ind i det danske køkken engang i 1919, hvorefter den blev en fin søndagsmiddagsret. De bedste hamburgerrygge findes i dag hos slagteren.
Tilbehør
Hamburgerryg er en ret der har mange ting der passer rigtigt godt til, så det er bare med at være kreativ!
Du kan fx. lave en lækker coleslaw eller en lækker kartoffelmos til.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kalkunpostejer
Rør hakket kalkunkød, reven pære, hakket persille, salvie, salt, peber, allehånde og letpi...
Jordbærdessert
Læg jordbærrene i en skål. Drys farin og vaniljesukker over og bland det godt. Lad det hel...
Andebryst med æbler, svampe og linser
Andebryst med æbler, svampe og linser1. Tænd ovnen på 180 grader. 2. Rids skindet på andeb...