Video: Pangasiusfilet
PangasiusfiletKøkken:
Ingredienser:
Asiatisk
7
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
5 minutter
Antal personer:
-
300 gram Pangasiusfilet
-
400 gram Små kartofler
-
400 gram Smør
-
0.5 stk Finthakket løg
-
1 spsk Finthakket bredbladet persille
-
0 Køkkensalt
-
0 Peber
Steg det finthakkede løg til det er gyldent. Sammen med den finthakkede persille blandes det i smøren. Smag til med salt og peber og stil i køleskabet indtil servering. Kartofler koges. Pangasiusfileterne steges 3-4 min på hver side.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Jordbærcupcakes
Jordbærcupcakes fremgangsmådePisk smør og sukker hvidt og luftigt. Kom æggene i et ad gang...
Citronkylling
Skær citroner i tynde skiver (helst økologisk). Gnid den rensede kylling ud- og indvendi...
Omelet med svampe og løg
Bland æg, vand, salt og peber i en skål, pisk/rør ingredienserne sammen. Kan bruges mælk i...