Video: Sherrykylling
SherrykyllingKøkken:
Ingredienser:
Dansk
10
Tilberedningstid
45 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
1 stk hel kylling
-
0 Havsalt
-
0 Peber
-
1 tsk Paprika
-
2 stk Løg
-
1 stk Grøn peberfrugt
-
0 Hvidløg
-
3 spsk Olie
-
0.5 deciliter Tør sherry
-
0.5 deciliter Hønsebouillon
Del kyllingen.
Skyl kyllingedelene kort, tør dem med køkkenrulle.
Krydr med salt og peber.
Gnid dem med paprika.
Pil løgene og halvér dem, skær dem i fine ringe.
Skyl peberfrugterne og halvér dem.
Skær frøstolen ud og skyl kernerne væk.
Halvér så endnu en gang peberfrugterne og skær dem i fine strimler.
Pil hvidløget og hak det fint.
Varm olien i en stor gryde med låg, der slutter tæt.
Steg kyllingedelene ved middel varme i ca. 10 minutter på alle sider.
Bland så løg, peberfrugtstrimler og hvidløg i og steg grøntsagerne et øjeblik.
Nu hældes sherryen og bouillonen i gryden og koger 10-12 minutter ved ikke for stærk varme.
Låg på, sluk for komfuret og lad det trække endnu 10 minutter.
Check at den er færdig.
Smag til med salt og meget friskkværnet peber.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Youghurt mousse Proteinrig
Findel bærrene med en elpisker eller i blenderen. Tilsæt sukker og yoghurt og pisk det sam...
Bulgur - grundopskrift
Opløs safran i et par tsk kogende vand. Bland det med den kogende hønsebouillon og hæld...
Hjemmelavet coleslaw
Hjemmelavet ColeslawStart med at skylle grøntsagerne og hak kålhoved fint og skær løg og p...