Del kyllingen. Skyl kyllingedelene kort, tør dem med køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Gnid dem med paprika. Pil løgene og halvér dem, skær dem i fin

Sherrykylling

Sherrykylling
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

10


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

45 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

30 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Paella med kylling og rejer

Proteinrig mad
Kødretter
Fiskeretter
Fjerkræ

Læs Opskriften igennem inden du går i gang. Optø de frosne madvarer inden du begynder....

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Krydret citrondressing

Vegetar
Stærk mad
Vegansk Mad

Pres hvidløget. Bland alle ingredienser på nær olie og rør godt rundt. Når saltet er opløs...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Kylling med spinatfyld

Proteinrig mad
Fedtfattig mad
Fjerkræ

Steg kyllingefileterne på høj varme til de får en gylden farve på begge sider. Tænd for...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag