Sommer Forretter Efterår Hovedret
Nutrition facts: 581 calories 13.4 carb 33.75825 fat 7.65 fiber 20.55 protein 14.04775 fat 7.1125 sugar

Video: Bagt Rødtunge med kantareller

Bagt Rødtunge med kantareller

Bagt Rødtunge med kantareller

Bagt Rødtunge med kantareller
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Forret

10


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

20 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

40 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 5 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag
Reklame
Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Bacon i tomatbad

Bacon i tomatbadFørst skærer du baconen i mindre tern, og rister dem derefter på en varm p...

  2.5
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1063
Opskrift

Kalvefilet med kantareller, æbler og persillerod

Proteinrig mad
Fedtfattig mad
Kødretter

Kalvefilet med kantareller, æbler og persillerodKalvefileten afpudses for sener og skæres...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1455
Opskrift

Pandekager med marinerede jordbær og chokoladesauce

Vegetar
Fedtfattig mad

Dej: Hvedemel, sukker og salt blandes godt i en stor skål. Der laves en lille fordybning...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 995

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag