Video: Bagt Rødtunge med kantareller
Bagt Rødtunge med kantarellerKøkken:
Ingredienser:
Dansk
10
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
40 minutter
Antal personer:
-
600 gram Rødtungefilet
-
130 gram Grønne bønner
-
130 gram Squash
-
130 gram Skalotteløg
-
160 gram Rå kantarel
-
40 gram Smuttede mandler
-
100 gram Smør
-
1 stk Citron
-
1 deciliter Halvtør hvidvin
-
200 gram Friske ærter
Rengør alle grøntsager og skær dem i lange stave, sådan at de har en ens størrelse.
Klargør rødtungefileten, læg et lille snit på midten og buk halestykket ind under hovedstykket.
Læg fisken i et smurt fad, drys med salt og peber, tilsæt et halvt glas hvidvin, dæk fadet til og sæt det i en forvarmet ovn ved 175 grader i 10 til 12 minutter.
Sauter grøntsager og mandler af med lidt smør, smag til med salt og peber.
Tag en ny pande og brun smørret af, når smørret bruser op tilsættes saften fra en citron.
Anretning:
Læg grøntsagerne midt på en tallerken, læg fisken oven på og hæl 1 til 2 skefuld varm citron smør over fisken, pynt tallerken af med lidt ærtespirer.
Tips:
Server lidt kartofler til, og man har en dejlig hovedret.
Grøntsagerne er valgt efter sæsonen, men tag, hvad der er ude i haven eller hvad du kan finde i din lokale butik.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Paella - krydret
Smelt smørret i en stegegryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits løg og chor...
Fudge
Margarinen smeltes. Sukker og æg røres sammen. Den smeltede margarine røres i. Mel, cacao...
Kyllingefilet med kartofler og rodfrugter i fad
Sådan laver du Kyllingefilet med kartofler og rodfrugter i fadDup og skær hver kyllingefil...