Sommer Forretter Efterår Hovedret
Nutrition facts: 457 calories 13.4 carb 33.75825 fat 7.65 fiber 20.55 protein 14.04775 fat 7.1125 sugar

Video: Bagt Rødtunge med kantareller

Bagt Rødtunge med kantareller

Bagt Rødtunge med kantareller

Bagt Rødtunge med kantareller
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Forret

10


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

20 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

40 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 4 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Churros

Vegetar

ChurrosStart med sætte olien over i en tykbundet gryde og varme op. Først kommes vande...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 697
Opskrift

Casablanca

Bland hurtigt i et collinsglas fyldt med is. Tilsæt grenadine og pynt med ananas og server...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 697
Opskrift

Asparges og morkler i safransauce

Vegetar

Skær nederste halvdel af aspargesne. Tørrede morkler lægges i blød i vand i 3 timer, sk...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 445

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag