Grovboller

Grovboller
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Bagværk

9


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

30 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

1 timer 0 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 08/08-2009

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks


Kokkens svar
Hvilken mel skal man bruge??

Spørgsmål:

Hej. Jeg står og skal bage boller. Jeg har fundet ud af at hvedemel jo ikke er sundt, så er der noget andet mel man kan bruge, som er sundt og indeholder fiber og protein? Vh. Brine



Svar:
Du kan godt bage med hvedemel, men brug også klid og gramhamsmel, eller andet groft mel, så du får fibre.
Spelt mel indeholder mere næring end hvedemel, men har ikke helt de samme gode bage-egneskaber.
Vil du have mere protein, så er det bedre at spise en god mager ost på det hjemmebagte brød :-)

mvh
Dorthe
opskrifter.dk

06/09-2010 af Opskrifter.dk

Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Spaghetti kødboller

Proteinrig mad
Fedtfattig mad
Kødretter
Fjerkræ

Halver squash'en. Kom den i ovnen på 200 grader i 15 min, så den bliver fast. Tag en gaf...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Risotto med broccoli og porre

Proteinrig mad
Fjerkræ

Hak porren. Del broccolien i buketter. Blanchér begge dele i letsaltet vand i 1 min. Hæld...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Kylling med citrongræs

Stærk mad
Fjerkræ

Skær kyllingen i portionsstykker efter kinesisk metode (skær igennem ben og kød med en sto...

  1
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag