Video: Boller med hvede og rug
Boller med hvede og rugKøkken:
Ingredienser:
Dansk
7
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
1 timer 15 minutter
Antal personer:
-
0.5 stk Gær
-
7 deciliter Vand
-
1 tsk Køkkensalt
-
1 spsk Olie
-
1.5 deciliter Solsikkekerne
-
175.2 gram Grahamsmel
-
600.7 gram Hvedemel
Røres sammen og hæver tildækket ½-1 times tid.
Sættes på plade med 2 skeer og i ovnen i ca 15 min ved 225 grader.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Clubsandwich
ClubsandwichSteg kyllingebrystet på en pande ca. 5 minutter på hver side. Steg baconskiver...
Græskarboller
Langtidshævede græskarbollerDen første dag laves dejen så den kan sættes i køleskabet til...
Brød med urter
Kog hvedekimen op i 1½ dl vand. Lad det køle af. Rør gæren ud i vandet, rør hvedekimen, kv...