Video: Boller med hvede og rug
Boller med hvede og rugKøkken:
Ingredienser:
Dansk
7
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
1 timer 15 minutter
Antal personer:
-
0.5 stk Gær
-
7 deciliter Vand
-
1 tsk Køkkensalt
-
1 spsk Olie
-
1.5 deciliter Solsikkekerne
-
175.2 gram Grahamsmel
-
600.7 gram Hvedemel
Røres sammen og hæver tildækket ½-1 times tid.
Sættes på plade med 2 skeer og i ovnen i ca 15 min ved 225 grader.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kalvebov med karry og rodfrugter
Karry og paprika svitses i lidt fedtstof og bov eller kamstegen brunes godt heri.Gulerødde...
Omelet med hakket kød
Løget hakkes og brunes i en gryde med lidt smør. Kødet tilsættes og svitses, evt. bland li...
Valnøddesmåkager
Forvarm ovnen til 175°C.Rør blødgjort margarine og farin sammen i en skål. Tilsæt æg og pi...