Video: Boller med hvede og rug
Boller med hvede og rugKøkken:
Ingredienser:
Dansk
7
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
1 timer 15 minutter
Antal personer:
-
0.5 stk Gær
-
7 deciliter Vand
-
1 tsk Køkkensalt
-
1 spsk Olie
-
1.5 deciliter Solsikkekerne
-
175.2 gram Grahamsmel
-
600.7 gram Hvedemel
Røres sammen og hæver tildækket ½-1 times tid.
Sættes på plade med 2 skeer og i ovnen i ca 15 min ved 225 grader.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Spareribs i ovn
Spareribs i ovn Tænd ovnen på 175 grader. Hak hvidløget fint eller pres det. Find en...
Alfredo Sauce til pasta
Smelt smøret og rør creme cheesen ud i det.Tilsæt mælk og hvidløgspulver, rør godt. Tilsæt...
Fyldte julepeberfrugter
I en lille skål blandes flødeost, tomat i tern, hakket chili, presset hvidløg, hakket purl...