Video: Boller med hvede og rug
Boller med hvede og rugKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Bagværk
7
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
1 timer 15 minutter
Antal personer:
-
0.5 stk Gær
-
7 deciliter Vand
-
1 tsk Køkkensalt
-
1 spsk Olie
-
1.5 deciliter Solsikkekerne
-
175.2 gram Grahamsmel
-
600.7 gram Hvedemel
Røres sammen og hæver tildækket ½-1 times tid. Sættes på plade med 2 skeer og i ovnen i ca 15 min ved 225 grader.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Grøn salat
Sådan laver du en nem grøn salat Start med at skylle og tørre rucolaen og babyspinaten gru...
Thai-style muslinge-chowder
Muslingerne skylles og børstes nøje. Se efter om der forekommer muslinger, som ikke er luk...
Torsk med rødbedevinaigrette
Torsk med rødbedevinaigretteKog et par rødbeder i 2 dl. vand og gem saften. Kom rødbedesaf...