Video: Ærtesuppe med jomfruhummerhaler
Ærtesuppe med jomfruhummerhalerKøkken:
Ingredienser:
Dansk
9
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
300 gram Sukkerært
-
2 stk Skalotteløg
-
2 stk Hvidløgs fed
-
2 deciliter Æblejuice
-
1 liter Vand
-
10 gram Havsalt
-
12 stk Jomfruhummer
-
2 deciliter Tør hvidvin
-
1 deciliter Piskefløde 38%
Pil og rengør jomfruhummerhalerne. Steg dem på en meget varm pande i ca. 30 sekunder. Tag panden af varmen og vend jomfruhummerhalerne.
Bælg ærterne, stil dem nu til side.
Hak løg og hvidløg, og sautér det til løgene er klare.
Tilsæt hvidvin og æblemost, og kog det ind til det halve. Tilsæt vand og salt, og lad det simre i 5 minutter.
Herefter kommes fløden i sammen med ærterne og suppen koges hurtig op hvor efter den hældes over i en blender, hvor den køres i 1 til 2 minutter.
Sigt suppen igennem en fin sigte og smag til med salt.
Hæld suppen i en dyb tallerken og anret jomfruhummerhaler.
Tips: Jomfruhummerhalerne kan udskiftes med den fisk du ønsker.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Italienske frikadeller med tomatsauce.
Fars:Bland æg og mælk i en skål. Skær skorpen af brødet og læg det i blød i skålen. Bland...
Græske oksespyd
Brødet plukkes i småstykker, overhældes med vand i en røreskål og trækker i 10 min. Oksekø...
Dea Lea
Ryst ingredienserne med is, og si over isterninger i et afkølet cocktailglas.