Video: Grøntsagsfrittata
GrøntsagsfrittataKøkken:
Ingredienser:
Italiensk
9
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
250 gram Squash
-
1 stk Løg
-
2 stk Hvidløgs fed
-
2 spsk Olivenolie
-
0.5 tsk Bordsalt
-
0.5 tsk Peber
-
0.5 bdt Frisk purløg
-
3 stk Æg
-
5 spsk Letmælk
Skyl squashene og skær enderne af.
Skær dem i små skiver og dernæst i tynde strimler.
Pil løg og hvidløg, hak dem fint.
Varm olivenolien i en pande.
Sautér squashstrimlerne med løg og hvidløg og krydr med salt og peber.
Purløg skylles og snittes fint.
Pisk æg med mælk, krydr med salt og peber.
Bland halvdelen af purløg i.
Hæld æggeblandingen over de sauterede grøntsager, løft panden og vend og drej den, så den bliver regelmæssigt fordelt.
Lad æggemassen stivne ved svag varme.
Lad frittataen glide over på en tallerken eller et vendt låg.
Hæld den tilbage på panden og bag den færdig i godt og vel 5 minutter.
Drys resten af purløg hen over retten.
Servér med revet ost, frisk tomatsauce og salat
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Fedtfattige havreboller
OBS: for at undgå fedtstoffer bruger jeg en muffins silikoneform, og pga. konsistensen, så...
Krigsmakroner
Før i tiden bagte man rigtig meget med byg på landet, og både bygbrød og bygkager bør få e...
1-2-3-formkage
1-2-3-formkageBland mel med sukker, kardemomme og bagepulver.Hak smørret i blandingen med...