Video: Kalve-lårtunge
Kalve-lårtungeKøkken:
Ingredienser:
Dansk
4
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
800 gram Kalvetunge
-
5 kvist Frisk timian
-
0 Laurbærblad
-
0 Peber
Sådan laver du Kalve-lårtunge
Kalvelårtungen kommes i kogende vand i en gryde.
Vandet skal lige netop dække kødet.
Koges op og urenheder skummes væk med en hulske.
Krydderierne tilsættes.
Varmen dæmpes og lad kødet simre til det er mørt - ca. 30 min.
Varmen slukkes og kødet hvile i 20 min. i kogelagen.
Lårtungen tages derefter op af kogelagen og skæres i 3-4 mm. tynde skiver på tværs af kødtrådene.
Serveres evt. til grøn pebersauce, råstegte kartofler og grøntsager.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kalkunrisotto med spinat og vilde svampe
Opvarm boullionen. Hak løg og hvidløg og steg det i en gryde med olivenolie. Tilsæt ris og...
Salat med stegt oksekød og parmesan
Skyl salaten grundigt og riv radicchioen i mindre stykker. Kom det i en skål. Bland olie,...
Balsamicodressing
Bland balsamico, citronsaft, sennep og presset hvidløg i en skål. Pisk gradvist olivenolie...