Video: Kalkunrisotto med spinat og vilde svampe
Kalkunrisotto med spinat og vilde svampeKøkken:
Type:
Ingredienser:
Italiensk
Forret
12
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
6 deciliter Hønsebouillon
-
1 stk Løg
-
2 stk Hvidløgs fed
-
2 spsk Olivenolie
-
300 gram Risottoris
-
400 gram Kalkunbryst
-
80 gram Champignon
-
80 gram Østershat
-
80 gram Portobellosvamp
-
1 pakke Frisk spinat
-
50 gram Smør
-
60 gram Parmesan ost
Opvarm boullionen. Hak løg og hvidløg og steg det i en gryde med olivenolie. Tilsæt ris og steg i 5 min. Skær kalkunbryst i 5 cm terninger. Tilføj halvdelen af boullionen til risblandingen. Skær svampene i skiver og kom dem i risblandingen sammen med kalkunen. Når boullionen er absorberet, tilføjes resten af boullionen. Når risene er færdige, røres spinat, smør og parmesan i retten.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Apple crumble med rørsukker
Skræl æblerne, fjern kernehusene og skær dem i tynde skiver. Bland skiverne med sukker og...
Yoghurtfromage
Æggeblommerne piskes. Yoghurten vendes i. Citronsaften tilsættes. Husblas udblødes og s...
Farseret kalkun
Alle ingredienserne til farsen blandes, salvie og løg skal være finthakket. Kalkunen fylde...