Video: Afrikansk gryderet serveret med stegte bananer
Afrikansk gryderet serveret med stegte bananerKøkken:
Ingredienser:
Andet
16
Tilberedningstid
45 minutter
Arbejdstid
1 timer 30 minutter
Antal personer:
-
1 kg Hakket oksekød 8-12%
-
2 spsk Olie
-
400 gram Løg
-
30 gram Ingefær
-
5 deciliter Oksebouillon
-
1 spsk Koncentreret tomatpure
-
0.25 tsk Kanel
-
0.12 tsk Kardemomme
-
0.12 tsk Spidskommen
-
1.2 kg
-
5 deciliter Vand
-
400 gram Champignon
-
1 tsk Køkkensalt
-
1 knsp Peber
-
3 stk Banan
-
1 spsk Olie
Afrikansk gryderet serveret med stegte bananer
Skær kødet i mundstore tern og brunes i olie.
Skær løg og ingefær i strimler og kom i gryden.
Tilsæt bouillon, tomatkoncentrat og krydderier.
Lad retten simre under låg i 1 time.
Halver kartoflerne og kom dem i en gryde med ca. 5 dl. vand.
Tilsæt skiveskårede champignoner efter ca. 10 min.
Lad simre yderligere i 10 min og smages til med salt og peber.
Skræl bananerne og halver og del på langs.
Brunes i olie på en pande og serveres varme med flutes.
Din afrikanske gryderet med stegte bananer er nu klar til at glæde dine gæster - bon appetit!
I efteråret er det dejligt med gryderetter, og denne afrikansk inspirerede gryderet med bananer, er ingen undtagelse.
Kig vore site igennem for andre lækre gryderetter, som f.eks. denne mexikansk inspirerede gryderet med oksekød og ris.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Ørredruller
Start med at hakke 100 g. ørred fint. Bland hakket ørred, smøreost, creme fraiche, purløg,...
Kartoffelgratin
Sådan laver du Kartoffelgratin Pisk 2/3 æg med fløde, cremefraiche, mælk, 2/3 af osten og...
Appelsin-mandelkage
Kog appelsinerne hele i ca. 1 time, eller til de er møre. Hæld vandet fra, skær dem i kvar...