Mexicansk gryderet med oksekød og ris

Mexicansk gryderet med oksekød og ris
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Mexicansk

Hovedret

9


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

30 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

10 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

TIP: denne ret er velegnet som mad over bål, idet alle ingredienser tilberedes i samme gryde.

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Farserede løg

Kødretter

Fars: Kødet kommes i en skål, alle de øvrige ingredienser tilsættes, og det hele røres sam...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Italiensk Osso Buco

Kødretter

Rids kødet i kanten hele vejen rundt. Vend hver skive i mel med salt og peber. Brun køde...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Ostekage (Henrik)

Vegetar

Antal kiks afgøres af formens størrelse. Fordel kiks i bunden af tærteformen, så de dækker...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag