Køkken:
Type:
Ingredienser:
Andet
Dessert
6
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
1 stk Æg
-
75 gram Naturel smøreost
-
1,5 tsk Flydende honnig
-
1 spsk Ananassaft
-
2 spsk Citronsaft
-
3-4 stk Ananas i skiver
Æggene, smørosten, sødemiddel, ananasaft og citronsaften blandes sammen til en flydende masse.
Hæld det over i et fad der må komme i ovnen. Læg derefter ananas skiverne ned oveni ved siden af hinanden. Bag det derefter i ovnen ved 225 C i ca. 15 min. eller bare til det har en gylden overflade, og er ikke er helt flydende mere.
Tip. kom evt en klat græsk yoghurt ovenpå som pynt.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Asiatisk inspireret sommersalat med tigerrejer
Bælg ærterne og blancher dem i kogende saltet vand i 1-2 minutter. Rist sesamfrø og jom...
Julepunch
Opløs sukkeret i rødvin i en punchskål. Rør champagne, cognac og dansk vand i lige før ser...
Citronlimonade
Kog sukker og vand til sukkeret er opløst. Lad derefter lagen køle af. Skær citronerne i...